2777
2789

خودم مشاور دارم اینم دارم

دوره کنکوریع از ی موسسه و میگ شاگردای شخصیم همه ۱۴/۱۵میخونن حداقل و کفت یکیشون ۱۶

مشاورم وای میگ دیگ ته تهش ۱۳دیگ ته تهههه۱۴ بالاتر نه

اگ بد بود دانش اموزاش انقد نمیخوندن 

ولی نمیدونم چرا نمیتونم چیکار کنم بنظرتون

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کم شروع کن هیچ چیز نشد نداره بعدشم اینکه بخونی همش درست نیست باید خوندن با کیفیت داشته باشی یعنی ۱۶ ساعت بخونی اگر نفهمیده باشی به درد هیچی نمیخوره

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

هی این در و اون در نزن یکی میتونه 10ساعت بخونه مفید یکیم میتونه 15ساعت بخونه ولی اندازه اون10ساعتم کیفیت نداشته باشه به ساعت خوندن نیست اولا به صفحاتیه که میخونی باید هر 1ساعت بین 10/12صفحه تحلیلی بخونی بعدشم یه مشاورو انتخاب کن جوری که ازش مطمئنی تا اخرشم با همون باش

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
امسالن بیشتر شروع از صفریان داخل اون دوره من چندتای دیگ صفر نیستبم

کسی که صفر هستش نمیتونه ۱۶ ساعت بخونه 

چه مشاوری هستش اون

باید از ۶ ساعت شروع بشه درس خوندن کم کم بره بالا

کسی که روز اول ۱۶ بخونه روز دوم نمیخونه 

نوسانی هم بدرد نمیخوره

همچنان امیدوار

والا حس میکنم دورشون جنبه بیزینسی داره

خب چرا خودت برنامه ریزی نمیکنی مگه حتما اونا باید برات تصمیم بگیرن ببین تو خودت بهتر خودتو میشناسی پس بهترم میتونی یه برنامه ریزی با کیفیت برای خودت انجام بدی

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
هی این در و اون در نزن یکی میتونه 10ساعت بخونه مفید یکیم میتونه 15ساعت بخونه ولی اندازه اون10ساعتم ک ...

دارم مشاور

این دوره علاوه بر مشاوره گفتن خیلی خوبع خودشون منم خریدم

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

کسی که صفر هستش نمیتونه ۱۶ ساعت بخونه چه مشاوری هستش اونباید از ۶ ساعت شروع بشه درس خوندن کم کم بره ...

والا چ میدونم میگ دانش اموزای صفرم یکی دو روز  ده بعدش بالای ۱۴/۱۵خوندن شما نمیتونبد

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!