2777
2789
فدات جیگر من فندق خاله خوبه؟💓🥲🫀🫂

💐💐

مرسی عزیزم، خوبه خداروشکر😍🥰😘🫂🥹

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام

یادش بخیر 2️⃣ سال پیش نی نی سایت

✅️✅️✅️ حتی به خاطر درخواست دوستی از طرف کاربران مرد، اون ها رو تعلیق می کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

عکس دیر میاد گل 

اسم کاربری بدون @ بگین تا بقیه گول این زن نما ها رو نخورن 

تگش نکنین 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

اینجا طرف به پدرم و مادرم تهمت و توهین جنسی کرد چون تمام تاپیکهاش ختم صلوات و قرآن‌ موردی براش نداره قانون برای ماست که حدیث امام علی بگی نفرین کردی و تعلیقت میکنن!!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتی اگه نوشته باشه زنه وقتی بی دلیل و یهویی درخواست دوستی میده قبول نکنید

من تمام دوستام تو این سایت  این شکلی بود که تو یه تاپیک با هم حرف زدیم بعد یا من درخواست دادم یا ایشون و دوست شدیم

💐💐مرسی عزیزم، خوبه خداروشکر😍🥰😘🫂🥹

شکر 

انشالله که همیشه خوب باشه

ماچ به کلش 🥲🥲🥲

من بچه ببینم دست خودم نیس باید فورا ماچش کنم😂🥲

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
نوشته بود زنه

نگا چ زن باشه چ مرد قبول نکن 

من اصلا تو نینی سایت با کسی تو پیوی صحبتی ندارم 

هرکس ک یکی دوساله شایدم س ساله میشناسم و رفیقم 

آیدی  تلگرام اینستا و ..گاهی اوقات شماره هم رو داریم

(نگا ببین درحدی اعتماد بینمون هس ک من حتی رمز و شماره اکانت سایتشو میدونم و برای چن ماه ک ب مشکل خورده بودیمو کات کرده بودیم،با این وجود رمز سایتشو عوض نکرده بود)

تا ب کسی اعتماد نداری درخواس قبول نکن 

الان یعالمه زن و مرد بمن درخواس دادن 

سر هیچ و پوچ

تکشون میکنم میگم امرت؟

میگه صحبت خصوصی داشم 

خلاصه ک از این ادما زیاد هس 

بیخی

"HUH"

شکر انشالله که همیشه خوب باشهماچ به کلش 🥲🥲🥲من بچه ببینم دست خودم نیس باید فورا ماچش کنم😂🥲

مرررسی قشنگم، دورتبگردم مهربون🥰😍😘🤩

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اینجا طرف به پدرم و مادرم تهمت و توهین جنسی کرد چون تمام تاپیکهاش ختم صلوات و قرآن‌ موردی براش نداره ...

چقدر پست بوده طرف چیکار ب اون بنده خداها داشته 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

arizon

ندیدمش تا بحال 

کاربرای این مدل مریض تابلون از تاپیکاشون 

دیگه درخواست قبول نکن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

اصلا درخواست قبول نکن ی کاربر مرد تگم کرده بود بیا منو راهنمایی کن و مشکلات خانوادگی و اجتماعی دارم و ... حتی درخواست هم ارسال کرد اخه بگو مردمومن مگه من مشاور یا روانشناسم 😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌