2777
2789
عنوان

ازدواج نصفش شانسه

85 بازدید | 7 پست

اولش انتخابه بعد شانس 

هر کاریم کنی نمیتونی شانست و تغییر بدی 

کسی هم زود تر ازدواج کنه تو هر دو مورد لنگه ینی هم انتخاب درست هم شانس . کسیم که زمان درست ازدواج کنه دیگه انتخابه انجام شده بقیش دست شانسه .

این یه واقعیته دیگه باید قبول کنیم 

چه بسا خوب هایی که بعد ازدواج بد شدن و چه بسا بد هایی که بعد ازدواج خوب شدن🙃

● دیگه داخل سایت نمیام از ۱۴۰۴/۱/۱۴ کاربریم یه جورایی منقضی شد ، دلم براتون تنگ میشه خدا یار و یاور همتون🌱.

گلم ازدواج کلش شانسه

اولش انتخابه بعد شانسه

انتخاب اول باید اصولی باشه بعدم شانس 

نمیشه که اول ادم لات و ادم انتخاب کنه بعد بگه اینم شانس منه!!!

● دیگه داخل سایت نمیام از ۱۴۰۴/۱/۱۴ کاربریم یه جورایی منقضی شد ، دلم براتون تنگ میشه خدا یار و یاور همتون🌱.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اولش انتخابه بعد شانسهانتخاب اول باید اصولی باشه بعدم شانس نمیشه که اول ادم لات و ادم انتخاب کنه بعد ...

همسرمن کسی بود ک نمیزاشت تو دوره دوستی حتی تا سر کوجه برم تنها ازمایش خون بدم هرجا همیشه باهام بود میپرستیدم حتی مادرمو دعوا میکرد ک سوسیس کالباس نده براش ضرر داره و با یکی بم خیانت کرد ک فقط شوگم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

ازدواج شانس هس، ولی  انتخاب  درست و محیط خونواده اش و خود طرف هم بستگی داره که عجولانه تصمیم نگیری عقلانی تصمیم بگیری

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید
ازدواج شانس هس، ولی انتخاب درست و محیط خونواده اش و خود طرف هم بستگی داره که عجولانه تصمیم نگیری ع ...

دقیقا برا همین میگم نصف شانس ، نصف انتخاب درست 

ادم هیچوقت نمیره که با دزد ازدواج کنه بعد بگه اینم شانس منه

دقیقا برا همین میگم نصف شانس ، نصف انتخاب درست ادم هیچوقت نمیره که با دزد ازدواج کنه بعد بگه اینم شا ...

هرکی ی نظری داره بنظر من اگ انسانها  همه جوانب رو بسنجن و انتخاب دقیق کنه شانسی در کار نیست چون انتخابش درسته و پشیمونی نداره

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید