2777
2789
عنوان

تو عروسی جاریم شوهرم به من شاباش نداد ولی به جاریم شاباش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4179 بازدید | 179 پست

کلا ک نداده زیاد مهم نیست بعدم عروس یکی دیگه بوده ک همه به اون میدن 

حالا نهایت ناراحت شدی هم جای قهر کافیه بگی من برات میرقصم بهم شاباش بده 

بگو تو دلم مونده بدون دردسر تمومش کن بره 

تووشوهرت دعوا کنید ک جاریت نمیاد شاباشو پس بده تازه به گوش جاریتم برسه دید منفی ازت میگیره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون عروس بوده،اگه به تو میداد باید به کل رقصنده های وسط هم میداد،اون وقت واویلاااااا

درسته

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا عروسی برادرشه منم تو عروسیم آخرش برادر شوهرام دایی هام اومدن رقصیدن شاباش کادو دادن

تازه توهین میکنه میگه میمون

تو مراسمهاي ما هم به عروس دوماد شاباش ميدن هم به بقيهكسايي ك لارجن به افرادي ك دوست دارن يا قشنگ مير ...

من خونه میرقصم شوهرم بهم شاباش میده.. جلوه خوبی داره اگه شوهر به زنشم شاباش بده.حتی اگه عروس یکی دیگه باشه

کلا ک نداده زیاد مهم نیست بعدم عروس یکی دیگه بوده ک همه به اون میدن حالا نهایت ناراحت شدی هم جای قهر ...

اتفاقا ب گوشم رسید و دیدم بهش منفی تر هم شد

اتفاقا ب گوشم رسید و دیدم بهش منفی تر هم شد

واه اخه چه ربطی داره الان شما مثلا مراسم داداشته اون وسط شوهرتم داره میرقصه شاباش میدی به برادرت 

شوهرت باید ناراحت بشه؟؟؟

به نظرم منطقی نیست 

تازه اصلا خودتو درگیر مسائل خانوادگی نکن عضو جدیده بلاخره یه مدت روش زوم هستن و میخوان براش خود شیرینی کنن 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه توهین میکنه میگه میمون

آخر مجلس اومدن دیگه نه اولش من رسم کمر بند قرمز هم داریم که برادر شوهر میبنده به کمر زن داداش منم برادر شوهرم اومد بست بعد هم مردا رقصیدن 

واه اخه چه ربطی داره الان شما مثلا مراسم داداشته اون وسط شوهرتم داره میرقصه شاباش میدی به برادرت شوه ...

قضیه برعکسه فداتشم 

اون عروس منم

بخاطر همین گفتم دیدم منفی شد

آخر مجلس اومدن دیگه نه اولش من رسم کمر بند قرمز هم داریم که برادر شوهر میبنده به کمر زن داداش منم بر ...

خوشبخت باشی