2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا یکی که خیلی مذهبی و چادری بوده اینکارو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 26 پست

آدما عوض میشن ثابت نیستن

ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗  یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔   #منِ بَدبخت تو آسِمونا دُنبالِت بودَم..#پَع چِرا زیر غَریبه ها پِیدات کَردم؟!🚶‍♀️🕳

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوششو تغییر میده

به نظر من حجاب فقط یه پوششه

باحجاب یا بدون حجاب وقتی آدم نباشی جات طبقه هفتم جهنمه😅

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )

بیشتر ببینید
آدم تو زندگیش ممکنه چندین بار به دلایلی اعتقاداتش عوض بشه،چیز عجیبی نیست

پستای قبلیش که مثلا رفته بوده راهیان نور رو هیچکدومشو پاک نکرده که بگم عقایدش عوض شده

https://zarebin.ir/invite?u=1f96ae58-6123-4f6e-aa38-117f9c513881

اینجور ادما فقط ظاهری چادر میپوشن همون بهتر نپوشن 

منم یه دوستی داشتم میگفت اصلا دیگه چادر کنار نمیزارم 

رفت دانشگاه گذاشت کنار

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

به نظرم از این به بعد خیلی شاهد این اتفاقها خواهیم بود.ادمهایی که از اعتقادشون برمیگردن.چون اخرالزمانه و قراره غربال بشیم اونم شدید.خالص از ما خالص ریاکار از بی ریا جدا میشه.انشالله که عاقبت بخیر بشیم

خلل درونی داره بیشتر تحت تأثیر جو جامعس میخواد بگه ما هم آره

البته که بنده به آزادی پوشش معتقدم ولی دوست شما تکلیفش با خودش مشخص نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

به نظرم از این به بعد خیلی شاهد این اتفاقها خواهیم بود.ادمهایی که از اعتقادشون برمیگردن.چون اخرالزما ...

خداوکیلی چرا شرو ور میگی

دلش خواسته یه پوشش جدیدو تجربه کنه 

نرفته لخت بشه که

منم چادریم اکثر چادریا  خودشونو خالص و پاک میبینن و بقیشو حروم

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

خداوکیلی چرا شرو ور میگیدلش خواسته یه پوشش جدیدو تجربه کنه نرفته لخت بشه کهمنم چادریم اکثر چادریا خ ...

حجاب فقط چادر نیست خانمهای کشورهای عربی مثل لبنان خیلی بهتر از ما حجاب دارن ولی چادر ندارن.لطفا مودب باش.گفتم آدمهای خالص و ناخالص از هم جدا میشن .حرف بدی نزدم گارد میگیری.چادر هم نشانه اعتقاد عمیق نیست .خیلی ها حجاب با مانتو دارن ولی اعتقادشون از خیلی چادری ها بیشتره