2777
2789

دوتاش 

فقط زود پا نده 

آره دوست من تو خیابون چه شوهری زد ساعت یک شب سوار بنز شد پسره ۴ماه بعد گرفتش😂😂😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

کدوم شهری؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخرین پلن مسجده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بیکاری ؟بیخیال بابا ی نفری رو سیبیل شاه هم جاته بخدا توازدواج هم خبری نیست اکثرا نرن نه مرد 

کاش من برمیگشتم ب دوران مجردیم🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
پیاده چون شاید اون کیسه پیاده باشه با ماشین باشی بهت نمیرسه

طرف سوار ماشین باشه حداقل همون اول وضع مالیش حدودی میفهمی پیاده میخوای چیکار؟؟

بیشتر ببینید
دوتاش فقط زود پا نده آره دوست من تو خیابون چه شوهری زد ساعت یک شب سوار بنز شد پسره ۴ماه بعد گرفتش😂� ...

پسره اگ خوب بود ساعت۱ شب دوستتو سوار نمیکرد 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید