2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برخلاف یه عده که میگن ظاهر و پرستیژ و... مهم نیست 

با ۴۱ سال سن میگم خیلیییییی هم مهمه 

باید طوری باشه دلت برای ظاهرش بلرزه 

بین بقیه بهش افتخار کنی

بعد ۲ سال دیگه پشیمون میشی از انتخابش

از چه نظر اینو‌میگین؟خب متاسفانه سن صبر نمیکنه من به بلوغ برسم🥲😂

نمیگم ظاهر مهم نیست شما همه حسن های خوب این آقا رو گذاشتید کنار به ۸ سانت قد توجه می‌کنی به چیزی که اصلا به چشم نمیاد و نرمال هست، شما اگه کمال گرایی اصلا گزینه خوبی برای این آقا نیستید ، خود شما چقدر تو زندگی کاری تحصیلی و ... به موفقیت رسیدین؟ کامل هستید ؟ یا فقط فرد مقابلتون باید کامل باشه بهتره در مورد شخصیتت خیلی مطالعه کنی به خودشناسی برسی و تصمیم بگیری برای ازدواج، ازدواج  الان خیلی سخت شده و خاله بازی نیست

اگه نپسندیدی جوابش کن، خودم اینجوری بودم اگه طرف ملاک های من نداشت دیگه نمیگفتم خونه وماشین داره نه ،فقط اخلاق ظاهر تیپ وقیافه برام مهم بود که خدارو شکر رسیدم بهش.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

میشه بپرسم شغل و پرستیژ خود شما چیه ؟ 

قیافه خودتون چی ؟ 

شما باکلاس صحبت میکنید یا با لهجه محلی مخصوص شهر خودتون؟

ایشون اهل ازدواجه و خانواده تشکیل دادن و ادم خائن هم نیست. 

اتفاقا کارخوبی میکنی که جواب منفی بدی و زندگی اون به گند کشیده نشه . بهتره روی حرف مردم تمرکز کنید و منتظر باشید براتون بتراشن

اطلاعاتی که دادی یه طفه است و ناقصه سن شما و ایشون؟ شغل شما و ایشون؟ ماسوره یعنی چی نامفهومه...نحوه ...

من ۲۵ سردبیر مجلم. ایشون ماسوره (کسی که حرفه ای و درمانی ماساژ میده) و ۳۱سالشه. نمیدونم مثلا ریز ترین چیزی ک بگم براش مهمه و رعایت میکنه یعنی نیاز نیس صدبار بگم از یه چیزی یدم میاد نکن . یادش میمونه ریزترین علایق یا حساسیتام . از اونام نیس ک دس رو‌حساسیتت بزاره اذیتت کنه

همین که حرف مردم میگین براتون مهمه یعنی اینکه شما کیس ازدواجی الان نیستی ...ممکن هست خودت و ایشون را بسیار اذیت کنی..

حتی اگر پارتنرت بهترین هم باشه، حرف مردم هست و خواهد بود ...میخوای دائم زندگیت روی موج مردم باشه؟!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...