2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت عمل زیبایی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 78 پست
اول جذب قیافه میشن بعد دختر با اخلاق رفتار خوبش شانس اینو داره که بیشتر جذب کنه … ☝🏻

درسته ولی ترجیح میدم همونی که جذب میشه جذب همین قیافم بشه.نه اینکه چون عملیم خوشش بیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا رفتی

منم رفتم خوزستان توی موزه ها آثار باستانی و به خصوص آبشارهای شوشتر یه چهره های عمل کرده صد البته زیبا نه عملیه پلنگ، دیدم!!!

همون لحظه از چهره طبیعی خودم کمی شرمم شد اما الان میگم بذار اونا هر چی دارن خرج سر و صورتشون کنن که چند صباح دیگه زیر خاکه. من اون هزینه رو صرف مطالعه و بالا رفتن دیدگاهم به زندگی میکنم که لحظه مرگ آرامش داشته باسم که زندگیم پوچ نبود.

.
شیراز

منم شیرازم ! 

اره اینجا مسابقه دارن تو عمل 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
درسته ولی ترجیح میدم همونی که جذب میشه جذب همین قیافم بشه.نه اینکه چون عملیم خوشش بیاد.

عزیزم بستگی

یا شما نچرالت خوشگله و واقعا همینجوری جذبت میشن

ولی وقتی نچرالت خوب نیست اصلا کسی جذبت نمیشه که به مراخل بعد برسه😂

منم رفتم خوزستان توی موزه ها آثار باستانی و به خصوص آبشارهای شوشتر یه چهره های عمل کرده صد البته زیب ...

😂 فکر نمیکردم شوشتر اینقد داف داشته باشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
دخترای شیرازی به قشنگی معروفن شما در هر صورت زیبایی

نه بابا از اون نظر نه

کلا خیلی در حال عمل زیبایی و ژل و رنگ مو و کاشت ناخن و...

کلا کم پیدا میشه کسی بدون این چیزا باشه

دخترای شیرازی به قشنگی معروفن شما در هر صورت زیبایی

من عمل نکردم بله نچرال ام فقط ژل لب . 

مرسی 🌷

بیشتر ببینید
اصلا این طوری نیست زشت هم دارن اتفاقا چاق و بدفرم هم زیاد دادرن مگه پوست سفید و چشم رنگی به تنهایی ن ...

عزیزم از همین جاها پولدار میشن ددیگ.از همین جا هفت نسلشونو میبندن.سفرای خارجی ماشینا و خونه های خوب.من طرف میشناسم هیچی تو خونش نداره باز پول قرض میکنه بره عمل کنه.هر پزشکیو میبینی یه کار زیباییم داره کنار تخصصش انجام میده

شیراز رفتمدماغا همهه عمل لباشونم همهه ژل

منم شیرازم اما خب الان تو خیابونا شیرازی کم میبینه فعلا همه جا قُرُق مسافراست اکثرا تهرانیا اینطورین البته شیرازیام هستن اما اونایی که خودم تو سفر دیدم بیشتر تهرانی بودن.

.
عزیزم بستگییا شما نچرالت خوشگله و واقعا همینجوری جذبت میشنولی وقتی نچرالت خوب نیست اصلا کسی جذبت نمی ...

عزیزم دغدغه اون داستان جذبو کلا ندارم.ولی قانونمه اگرم  کسی جذبم با همین قیافه و همین پکیج بایدد ازم خوشش بیاد حاللا شایدم به قول شما هیچکی کلا جذب نشه.