2777
2789
عنوان

جاریم فک میکنه خیلی زرنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 53 پست
خب من الان بنظرت چیکارکنم

هیچی

پیام هاش رو سین نکرده پاک کن

اگه گفت چرا ج نمیدی بگو وقت ندارم 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بعضیا موذینحالا خوب شد زودتر متوجه شدیبهش اعتماد نکن چت نکن کلاً حتی کنارت میشینه زیاد محلش نزار این ...

والا خانوادمم میگن باهاش نحرف ولی من حیاندارم ک😐😐😐😐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر خوبیه افرینالان یه کلیپ فرستاد گفت عین مادرشوهرمونه ها یه لایک کردم هیچی نگفتم

چ بی شخصیت و چیپه🤐

اصلا خودتو قاطی این خاله زنک بازیا نکن..

ی جوری خودت رو تو فامیل جا بنداز ک پشت هیچکس حرف نمیزنی تا روت حساب کنن

همون لایک هم نکن..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چ بی شخصیت و چیپه🤐اصلا خودتو قاطی این خاله زنک بازیا نکن..ی جوری خودت رو تو فامیل جا بنداز ک پشت هی ...

فقط نمیدونم چرا به من میرسه پشت اونا حرف میزنه 

منم باید بشم مثه اونیکی جاریم ک با جاریاش در حد سلام چطوری چخبر خدافظ  بشم

فقط نمیدونم چرا به من میرسه پشت اونا حرف میزنه منم باید بشم مثه اونیکی جاریم ک با جاریاش در حد سلام ...

اره بابا از آدم سمی فاصله بگیر

باهاشون مهربون باش ولی خودتو قاطی نکن