2777
2789
عنوان

بابام انتطار داره نیم ساعت تا محل کارم پیاده برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 88 پست
میگفت میایم شهر محل زندگیت تا تنها نباشییا کمکت می‌کنیم خونه نزدیک تر بگیرییا کمک می کنیم ماشین بخری

اولی که در حد غیرممکنه. مثلا مادر و پدر خود من، محله‌ی زندگی‌شون رو عوض نمیکنند تا برسه بروند شهر دیگه...

دومی و سومی رو هم که میگی ستشون آزاد نیست و اهل گرفتن زیر ر و بالت نیستند!

خب عملا به عنوان یک مرد که علاقه داره راهکار بده، تنها همون چیزی که بهت گفته رو میتونسته بگه!

میخوام بگم انتظارت از افراد مطابق با شرایط حقیقی باشه و نه شرایط ایده‌آل یا منطقی یا مطابق با دلخواسته‌هات... تا کمتر آسیب ببینی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نفرمایید پدر بچه دار شده که بچه کولش کنه ببرتش گردش و تفریح و پول خرجش کنه،پدر فقط یاید دستور بده

امیدوارم شما بتونید والدین ایده آل و کامل و بی نقصی باشید

اللهم عجل لولیک الفرج
چرا قضاوت میکنی که تنبلم؟شب ها نیم ساعت پیاده برمیگردم ولی صبح موقع رفتن دوست ندارم پیاده برم چون خی ...

ببین حرفی گه دوست نداشتی رو از پدرت شنیدی ِاینجا هم بدتر بهت کفتن حتی کاربری به پدر ومادر ت توهین کرد که فقط ببدن بزایند .اگه دنبال راه حلی .که بگم اگه همکارها وسیله دارن یا سرویس خودت با اونا صحبتدکنددنبال تو هم بیان .

تنهای تنهای تنها
یعنی این بچه های زیر سه سال تو بهزیستی که به عنوان بد سرپرست نگه داری میشن از کجا میان؟؟؟؟؟یعنی این ...

اره فقط باید بچه آورد یا حالا  گذاشتش سر خیابون .یا فقط یه لقمه نون بهش بدی از گشنگی نمیره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خانم دکتر شما که وضعت خوبه خب یه ماشین بخر

پس انداز میکنم ولی مجبورم برای موارد ضروری تر مثل جهیزیه و داروخانه زدن نگه دارم 

و این که حقوقم نجومی نیست چون مالیات زیادی ازم کسر میشه

ببین حرفی گه دوست نداشتی رو از پدرت شنیدی ِاینجا هم بدتر بهت کفتن حتی کاربری به پدر ومادر ت توهین کر ...

کسی اینجا به پدر و مادرش توهین نکرد بحث وظایف پدر و مادر بود و فراهم کردن حداقل شرایط ایده ال برا بچه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
مرسی که درکم می کنین ،حیف که خیلیا ازم طلبکار شدن

این روزا میگذره ،خاطره میشه و شما قوی تر میشین

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
کسی اینجا به پدر و مادرش توهین نکرد بحث وظایف پدر و مادر بود و فراهم کردن حداقل شرایط ایده ال برا بچ ...

شما احتمالا بچه نداری .چون اگه داشتی میدونستی که جمله ی فقط زاییدن رو بلد هستن .بدترین توهین به مادر وپدر هست ...هیچ پدر ومادری سختی بچه اش رونمیخاد .ولی به هزاران دلایل سختی هست ِ

تنهای تنهای تنها
شما احتمالا بچه نداری .چون اگه داشتی میدونستی که جمله ی فقط زاییدن رو بلد هستن .بدترین توهین به مادر ...

بچه دارم همسرمم فوت کرده میتونستم فرصت مطالعاتی بگیرم برم خارج از کشور میتونستم تنهایی خیلی کارا بکنم ولی به خاطر بچم خیلی چیزا رو تحمل کردم که اون راحت باشه 

بیشتر ببینید
بچه دارم همسرمم فوت کرده میتونستم فرصت مطالعاتی بگیرم برم خارج از کشور میتونستم تنهایی خیلی کارا بکن ...

خوبه که میدونی وقتی بچه داری از خیلی از ارزوهات میگذری .ولی بدون تنها نیستی اکثرا همینن .البته هر کس شرایطش فرق داره ..بستگی به میزان درامدش ودانشش برا بچه اش کاری میکنه ..اگه هم نمیکنه .دو حالت داره یا توانایی انجام دادن خواسته ی بچه اش رو نداره .یا برای رشد وتکامل ومستقل شدن خود اون بچه انجام نمیده ...

تنهای تنهای تنها