2777
2789

اول بگم متاهلم.هفته پیش همه‌ خونه ی مادربززگم جمع بودیم .داشتیم از خاطراتمون میگفتیم و میخندیدیم یهو من یاد یکی از خاطرات داییم افتادم و تعریف کردم .اونم این بود که وقتی نوجوان بود سر یه خودکار دعوا راه انداخت و خودشو زد .از نظر هممون اون خاطره خیلی خنده داره 

زنداییم هم اونجا خندید ولی بعدش که ما برگشتیم پیش بقیه (کسایی که حرفای منو نشنیدن)گفته که اره پسر شما از اول دیونه بوده و فاطمه (ینی من) بهم گفته که چقدر دعوا راه مینداخته و پسرتون روانیه و کلی حرف دیگه 

زنداییم و داییم کلا باهم مشکل دارن 

الان داییم و مادربزرگم خیلی از من ناراحتن در صورتی که من بی منظور اون خاطره رو تعریف کردم

حالا من باید چکار کنم خودم واسه داییم توضیح‌ بدم یا بی تفاوت باشم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا تو جمع حرف یا خاطره یا کلا هرچیزی که مربوط به دیگرانرو نباید زد ما فقط حق داریم خاطراتیو تعریف کنیم که مربوط به خودمونه 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈

الانم زنگ بزن به داییت بگو من خاطره تعریف کردم مثلربقیه خاطره تعرف کردن

.اگر همسر شما با شما مشکل داره مقصر من نیستم 

منم خاطره معقول از نوجونی تعریف کردم نه خاطره ای دیگه.

فقط منطق مادربزرگ و داییت جالبه که ازتو ناراحتن

البته شاید چنتا زیرو رو شم گذاشته گفته

پس زنگ بزن توضیح بده

کلا تو جمع حرف یا خاطره یا کلا هرچیزی که مربوط به دیگرانرو نباید زد ما فقط حق داریم خاطراتیو تعریف ک ...

عزیزم خاطره خاطرست 

اینا جمعشون نرمال نیست

البته الان هشتاد درصد مردم این شدن.

یکبار یکی با من ی شوخی کرد

منم شوخی کردم لفظی طرف حالش بد شد اب قند اوردن به من گفتن چرا حرفی زدی این حالش بد شد

این شد تجربه دیگه باکسی شوخی نکنم

الانم زنگ بزن به داییت بگو من خاطره تعریف کردم مثلربقیه خاطره تعرف کردن.اگر همسر شما با شما مشکل دار ...

خیییلی حرفای دیگه روش گذاشته و گفته 

گفته فاطمه میگه دایی ما از اول روانی بوده انداختنش به تو 

عزیزم خاطره خاطرست اینا جمعشون نرمال نیستالبته الان هشتاد درصد مردم این شدن.یکبار یکی با من ی شوخی ک ...

خب بعضیا کلا آدمای حساسین و دوست ندارن خاطره ای که بهشون مربوطه تعریف بشه و حق کاملا طبیعیه اون شخصه 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
خب بعضیا کلا آدمای حساسین و دوست ندارن خاطره ای که بهشون مربوطه تعریف بشه و حق کاملا طبیعیه اون شخصه

زنداییم اصلا اون زمان وجود خارجی نداشت 

من و داییم کلا پنج سال اختلاف سنی داریم و مثل داداشمه 

کلی خاطره با هم داریم

عزیزم به جز شما و زندایی زمانی خاطره تعریف میکردین بود

زنگ بزن داییت بهش بگو من ی خاطره تعریف کردم حرفی از این چیزابی که خانمت میگفت نبود منو قبول ندارید فلانی و فلانی هم تو اون جمع بود

برای ارامش خودم و اینکه دیگه از این داستانها پیش نیاد هیچارتباطی با زن شما نخواهم داشت و خیلی لروم این حرفارو بزن و در اخر هم بگو شما منو میشناسی تصمیم باخودته حرف منو قبول کنی یا نه