2777
2789

روزای عید تنهایی میرین با مامان بابا یا باشوهرم مثلا فامیلای شوهرتون خودتون میرین یا  با شوهرتون

من شوهرم چیکار کنم نمیان خیلیی کم پیش میاد باهم بریم خونه فامیلامون حتی عیداا اکثرا برگردم خونه بابام با اونا میرم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظربنده بهتره که همسرتون هم باشه 

چون شما دختر خونه پدرمادرت نیستی دیگه 

خانوم خونه خودت هستی بهتره که حتما ایشون باشن 

حالا اگر به دلیل مشغله کاری نمیتونن بیان بحثش جداش

خانواده خودم و خودش با هم 

یعنی چی تنها رفتن😂

خانوادم دیگه پدر و مادرم که نیستن 

نیاد هم مهم نیست منم نمیرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
بنظربنده بهتره که همسرتون هم باشه چون شما دختر خونه پدرمادرت نیستی دیگه خانوم خونه خودت هستی بهتره ک ...

نمیاد اصلا ما صبحا میریم عید دیدینی اونم صبحا نمیاد  تازه ساعت ۱۱ از خواب بیدار میشه

نمیاد اصلا ما صبحا میریم عید دیدینی اونم صبحا نمیاد تازه ساعت ۱۱ از خواب بیدار میشه

بهش بگو عزیزم بقیه خیلی احوالتو میپرسن و میگفتن کاشکی فلانی هم بود

خودمم دوست دارم باهم بریم اخه وقتی که  هستی اونجا خوشحال ترم 

بعضی مردها اصلا هیچ جا نمیرن تا آخر عمر همینن نمیشه شما به خاطر اخلاق شوهرت خونه ی فامیلای خودت نری منم شوهرم اصلا خونه هیچکس نمیره حتی فامیلای خودش کلا خشکه منم خیلی از فامیلام با مادرم میرم نمیشع همش بشینم خونه سخت نمیگیرم