2777
2789
عنوان

به جای کلمه ی خیلی اشغالی چی بگم❓🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 36 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

اسی لفظ خیلی آشغالی اصلا قشنگ نیستا

بنظرم بهتر باشه یه ذره رو فن بیان و نحوه صحبت کردنت کار کنی مخصوصا اینکه کراشتم اونجا هست

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خیلی خریزبالهنکن پسرکبفهم نفهمجلوی توپچی‌ ترقه در نکنبا اینک تاپیک عجیبه ولی سعی کردم کمکت کنم😄

میدونم عجیبه😂یا شایدم مسخرس 

ولی بخدا خیلی برام مهمه از پارسال منتظر همون روزم که دور هم جمع شیم و ترقه بازی کنیم🥲

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

نه.اتفاقا بنظرم احترام خودم حفظ میشهدر ضمن تو همین یه کلمه خیلی حرف هست اگر کوته فکر نباشین

نیستم باور کن ولی جو و کاراشون و خب بازی میکنن خودشم میندازه بگه بی تمدن عجیب نیس تازه تمدن برا یه ملت هس نه فرد یکم عجیب هس

ای کاش زندگی جایی برای صبر و ترمیم داشت که یه بار دیگه بهت اجازه امتحان کردن میدادن در این صورت دنیا جای بهتری میشد