2777
2789
علاوه براون سردی بی توجهی .بیشتر محبتا از طرف من بود

خب پس، هیچی بدتر از سردی و عدم محبت نیست

هرکمبود و نقصی رو بنظرم میشه تحمل کرد ولی سردی و بی توجهی رو نه!

یه برنامه ریزی کن یکم خودتو آپدیت کن قوی کن به روزای خوب و آینده بهتر فکرکن،سریعم نخواه کسی رو جایگزینش کنی

دوست داشتی بگو چطور متوجه خیانتش شدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه چند سالشه ؟

۵۷  عزیزم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
خب پس، هیچی بدتر از سردی و عدم محبت نیستهرکمبود و نقصی رو بنظرم میشه تحمل کرد ولی سردی و بی توجهی رو ...

حتما تعریف میکنم الان یادآوری برام سخته چون تازه ی روزه جدا شدم و داغونم 

بله خیلی بی توجهی سخته طوریکه هفته ای سراغی میکرفت 

خوشبخت باشی گلم . خودت خواستی با این فاصله سنی ازدواج کنی از لحاظ توجه و...اوکی هست ؟بچه داری از شوه ...

خودم که نخواستم  مجبور شدم آره یه دختر دارم ۹ سالشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
ن توافقی نبود از طرف من بود

بهش فکر نکن اگر باهاش میموندی شک کل وجودتو می‌گرفت و هیچ وقت نمیتونستی جوری که باید عشق رو تجربه کنی

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

الان خوشبختی ؟چن سالگی ازدواج دوم کردی

اره دوتا بچه دارم 

شوهرم با ادمی ک ب ظاهر عاشقش بودم خیلیییی فرق داره 

همه زندگی هااا چالش و سختی های خودشو داره شک نکن 

اما مهم اینک کنار هم از اون سختی ها و چالش ها لذت ببری یجور ارامش درونی داری 

من ۲۰سالگی ازدواج کردم با شوهرم ازدواج کردم 

شوهرم هیچ گذشته نداشت