2777
2789
عنوان

اگه میشه راهنمایم کنید لطفااا

77 بازدید | 9 پست

شامپو سبغ برای رشد مو چطورع

روغن مورچه برای از بین رفتن موی زاعد چطوره 

و محلول  رشد ناخن چطوره ( مارکش الان میگم)

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

قربونت برماینایی که پرسیدی فکر کردم یه موجود کج و نا هنجاری که از فضا پرتت کردن زمین

چرا😂😂

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون من تا حالا ادمیزاد ندیدم اینقدر داغوناحتمالا بدرد بازیافتم نمیخوری خیلی وضعت خرابه

اره عین تووو

انگار خودت پشم نداری 

اره عین توووانگار خودت پشم نداری

قربونت برم

میگم تو انسانی و همه مثل همن

چرا اینقدر رو خودت عیب میذاری

همه جا هم میگی و تصور دیگران از دختر قشنگمون بد میشه

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

قربونت برممیگم تو انسانی و همه مثل همنچرا اینقدر رو خودت عیب میذاریهمه جا هم میگی و تصور دیگران از د ...

عیب نمیزارم ولی خدایی یسری ایراد جزعی باید حل بشه

من میگم قشنگم ایراد نداری تو میگی جزیی بعدش میخوای دعوامون نشه ؟

خب یعنی هیچ کاری نکنم‌؟

خب یعنی هیچ کاری نکنم‌؟

قطعا بکن

اما معقول و عرف

دنبال تبلیغات کار خونه دارا نرو

مثلا مو بهترین و راحت ترین راهش داروی نظافت اصلی و مطمینه که هم تیرگی رو میبره هم لطافت میده هم سردی رو از بدن میکشه بیرون و ....

فقط اولین بار مثلا به اندازه تهذاستکان روی رونت تست کن

و البته ابروهاتو تمیز کن ولی بنا نیست ریشه ابرو رو بسوزونی و تتو کنی که مثل گل مصنوعی یا قاب بی روح بشی همش یه شکل

فکر تغییر دکراسیون خونت هسی اما متاسفانه میری ساختار خودتو ثابت میکنی خب خیلی بد هس

حالا دوباره چشای قشنگتو گرد کن یه چیزی بگو

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم