2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ،چون شیر میخورن بعدش کم میل هستن به غذا

خب طبیعیه.  چون شیر معده شونو پر میکنه.  دکتر بهم گفته بود سعی کن اول غذا بدی بعد شیر.  سر ساعت غذاشونو آماده کن وقتی می دونی گشنه هستن تا اونا شیر نخوان چون وقتی سرشون بزنه دیگه سخت غذا می خورن

ای بابا این بیرون ریختنشون بد تر تو اعصابه😠سعی کن چیزایی که دوس دارن درس کنی و وقتی گشنه هستن اول غ ...

آره دقیقا این که از دهنش میریزه بیرون بیشتر دق میکنم،ان شاالله به سبامتی فارغ بشی

شیر خشکی هستنآخه غذا نمیخورن،مجبور میشم شیر بدم

می‌فهمم چی میگی، ولی ریشه مشکل دقیقا همین شیر خوردنه

باورت نمیشه اکه بگم پسرم قبل و بعد از شیر گرفتن چقدر غذا خوردنش و حتی خوابیدنش بهتر شده

نارس دنیا اومده و وزنش تا ۱۴ ماهگی زیر نمودار بود، بخاطر همین مدام سعی می‌کردم شیر و غذا بدم... ولی فقط شیرخشک رو دوست داشت

۱۸ ماهگی از شیر گرفتمش، خداروشکر نه تنها وزنش کم نشد بلکه بالاخره بالای نمودار داره حرکت می‌کنه

خلاصه توصیه جدی من قطع یا حداقل کم کردن شیرخشکه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
می‌فهمم چی میگی، ولی ریشه مشکل دقیقا همین شیر خوردنهباورت نمیشه اکه بگم پسرم قبل و بعد از شیر گرفتن ...

بچه های من خدا رو شکر مابق نمودار رشد شون هس قد و وزن شون اما با کم غذایی و بیشتر اوقات شیر 

مخصوصا قل بزرگم اصلا غذا نمیخوره