2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو زندگیی که منو تو باشه عشق فرار میکنه

چرا ؟

خب ادم نیاز داره گاهی تنها جایی بره یا تنها ی کاری بکنه یا تنها خرید کنه با پول خودش مثلا ،مرد که صاحب زن نیس 

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
دلیل واقعی طلاق معمولا اعلام نمیشه فقط یه چیزی گفته میشه که ملت آروم بشن دست از سرشون بردارن

عجیبترین  طلاق  بوده  اسمش  دیگه  واسه  اینه  که دلیل  واقعیش همینقدر مسخره بود

هعی😶
چرا ؟خب ادم نیاز داره گاهی تنها جایی بره یا تنها ی کاری بکنه یا تنها خرید کنه با پول خودش مثلا ،مرد ...

ن منظورمو متوجه نشدین 

من گفتم تو زندگی نباید بگیم حقوق من حقوق تو ، مادر من مادر تو ، لباس من لباس تو ....

باید دوجسم>>>>> یک روح بشن تا زندگی بچرخه 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
ن منظورمو متوجه نشدین من گفتم تو زندگی نباید بگیم حقوق من حقوق تو ، مادر من مادر تو ، لباس من لباس ت ...

وای من سر پول اینجوریم 🤕 پول من پول تو 😐

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
ن منظورمو متوجه نشدین من گفتم تو زندگی نباید بگیم حقوق من حقوق تو ، مادر من مادر تو ، لباس من لباس ت ...

حرفتون  درسته  تا وقتی  عشقی  باشه 

هیچ  زنی  دوست  نداره مردش  فقط بخاطر حقوقش  بخوادش  اومدیم  ۲۰  سال دیگه  خانم  کار نکرد   اونموقع می خواد  طلاق بگیره؟  یا  منت  بذاره؟

هعی😶