2777
2789

من ۲۴ سالمه و به عنوان برادر کوچیکتر ازتون خواهش میکنم . خلاصه وار هم میگم 

ببینید خواهر شما خودتون رو به جای یک پسر بزارید اگه بخواد درس بخونه پسر تا ۲۲ ۲۳ سالگی مشغول دانشگاهه حداقل بعدش دوسال خدمت و ۲۵ سالش میشه بعدش هم یکی دو سال در به در کار ۲۷ سالش میشه و تا ۳۰ سالگی باید یه مبلغی پس انداز کنه که بتونه ازدواج کنه میدونم که تنهایی خیلی سخته و فشار میاره ولی خواهشا بخاطر نبود جنس مخالف دور و ورتون به هر کسی دل ندید واقعا یه سری از پسرا  قصد عیاشی دارن ولی اینو بدونید پسری که زحمت کشه و دل میده به زندگی بگیر هست ولی شرایطش جور نیست  ۲۴سالم هست میگم که توی این شرایط سخت بازم اگه کارم جور شد و مطمعن شدم حقوق ثابت دارم اونموقع هر طور شده اقدام میکنم واس ازدواج چون شرایط یخورده سخت شده و به دخترا هم حق میدم شاید یخورده نا امید بشن شاید نیاز داشتن باشن شاید از روی تنهایی باشه با جنس مخالف در ارتباط باشن ولی من برادرانه میگم بخدا خودم تا این سن با اینکه شرایطش بوده نخواستم وارد رابطه غیر حلالی بشم که میگم .میگم که حداقل تا ۲۵ سالگی بمونید و نفستون رو کنترل کنید پاک باشید اگه جور نشد دیگه خودتون خوب و بد رو بهتر میدونید 

خیر

دختر خانوما هر موقع از ۲۰ به بالا کیس کاملا مناسب پیدا کردید ازدواج کنید

نگید من ۲۲ سالمه جوونم و فلان

اگه هدفتون ازدواجه ، معطل نمونید و کیس خوب رو پس نزنید

کاربری مال ۲ نفره🦥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا برات بهتریهارو رقم بزنه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بیشتر ببینید

و یقیناً خدا پاداش پاکدامنی رو اونم تو این شرایط سخت میده ، شک نکن خدا خوب حساب میکنه یک معامله سراسر سوده برای انسانی که پی حرام نرفته

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

لطفا تا حسابی پس انداز نکردین 

ازدواج نکنید 

فقط دارم میسوزم تو این زندگی 

چون معلوم نبود آقا پولاش کجا رفت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
خیردختر خانوما هر موقع از ۲۰ به بالا کیس کاملا مناسب پیدا کردید ازدواج کنیدنگید من ۲۲ سالمه جوونم و ...

نمیگم ازدواج نکنن میگم که دوست دختر کسی نشن ببین پسری که خاطر دختری و بخواد توی هر شرایطی هم که باشه واسه ثبات عشقش حداقل خواستگاری دختر میره

درسته

الان سن ازدواج به خاطر تورم بالا رفته بعد یه عده تو نی نی سایت میگن دختر باید زود شوهر کنه و بعد 25 سالگی دختر خواستگار خوب نداره و سن ازدواج پایین اومده و از این حرفا

موندم اینا ایران زندگی نمیکنن؟ 

کاربری دست دو نفره

نمیگم ازدواج نکنن میگم که دوست دختر کسی نشن ببین پسری که خاطر دختری و بخواد توی هر شرایطی هم که باشه ...

من روشنفکر نیستم ولی پس چجور همه سنتی ازدواج کنن ؟ یا فورا از هم خوششون اومد بگن بیا خواستگاری مثل بچه ها سریع خانواده رو در جریان بزارن؟؟ 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید