2777
2789
به نظرم یه مدت احساسی نشو منطقی نگاه کن ببین اتویی مچی چیزی میتونی بگیری ازش یا نه حسابش پاکه

بهش گفتم من اهل رابطه دوروزه نیستم و فلان بعد گفتم خط قرمزام اینه که طرف حرفای مثبت هیجده و عکس های نم چی بخواد گفت اصلا بعد گفتم من رمز اکانت هاتو می‌خوام گفت باشه هروقت اوکی شدیم چشم میدم

بهش گفتم من اهل رابطه دوروزه نیستم و فلان بعد گفتم خط قرمزام اینه که طرف حرفای مثبت هیجده و عکس های ...

رمز اکانت واسه چی ؟ شک داره اول راهی؟

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شتت دقیقا🤣🤣🤣🤣

بدبخ پسرا هر کاری کنن ما درگیریم باز دلم سوخت یکم 

ولی شاید واقعا حسابش پاکه اینم هستاااا

به هر حال اگه از نظر خودت طرف اوکیه فعلا تحت نظر بگیر ولی احساسی نشو اگه دیدی واقعا اوکیه دیگه حله دیگه بعدا یه شیرینی هم به ما بده 😂😂❤

حالا میفهمم قراره نیست که یه عمر زندگی کنم فعلا دوست میشیم

میگن قبل ازدواج چشم و گوشت رو کاملللل باز کن

بعد ازدواج نصفه نگهشون دار

کلا احساسی نشو و حواست خیلی جمع باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
به هر حال اگه از نظر خودت طرف اوکیه فعلا تحت نظر بگیر ولی احساسی نشو اگه دیدی واقعا اوکیه دیگه حله د ...

چشم عشقووم، راستی عکس‌رو هم آپلود کردم میاد یکم دیگه

میگن قبل ازدواج چشم و گوشت رو کاملللل باز کنبعد ازدواج نصفه نگهشون دارکلا احساسی نشو و حواست خیلی جم ...

آره بابا دقیقا تازه اون یه شهر دیگش زیر نظر نگه ش میدارم ببینم چجوره

ممکنه از اینایی باشه که قیافه لاتی دارن ولی مظلوم ان😂😂😂

پسرا سیس الکی زیاد میگیرن مخصوصا مجازی 

به هر حال در کشف حقایق موفق باشی 👀🦋