2777
2789
عنوان

بنظرتون واسه قرار اول ناهار برم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ناهار اتفاقا با کلاس تر از کافه رفتنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ای بابا دلم ناهار خواست 😭 ترجیحا کباب 

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

ولی من نمیخوام واسه ناهار برم یعنی برم

اشکال نداره برو بچه ۱۸ ساله که نیستین ماشالا سنتون مناسبه و حتی برای ارزش خودت باید ناهارو بری بیرون نه اینکه بری کافه یه چایی بخوری . 

برو 

منو برد😂😂😂

منم تجربه دارم😭😂اشغالای کثافت بعد طارف الکی میزنن چیزی میخوری؟ منم یه بار گفتم نه مرسی زحمت نکش دیکه هیچی نگرفت

خب مرتیکه بیشعور حتی اگه منم نه بگم تو باید بگیری

یا یه بار دیگه یه نفر ماشینو پارک کرد جفت بستنی فروشی گفت دارم میرم پایین بستنی بخرما میخوری دیگه؟ منم گفتم نه زحمت نکش اومد سوار شد گفت باشه هرطور راحتی🥲

حالا پسره ی لقمه نون پنیر درمیاره از مشما میگه من گیاه خوارم😅😅😅

😂😂😂😂دیگه اون به درد نمیخوره قرار و آشنایی برا همین چیزا خوبه که همو بشناسن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم تجربه دارم😭😂اشغالای کثافت بعد طارف الکی میزنن چیزی میخوری؟ منم یه بار گفتم نه مرسی زحمت نکش دی ...

واببببیییب اگه بگم برای خودش چیزی گرفت برای من نه چی میگی 🤣🤣🤣🤣🤣