2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی تفاوت هس

چه تفاوتی دوست عزیزم؟

مرد پیک موتوری  و زن پیک موتوری از لحاظ ارزش و احترام چه تفاوتی دارن؟

هردو یک شغل رو دارن و هردو زحمت میکشن.

مثل یه خانم پزشک و یک آقای پزشک که تفاوتی ندارن 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

ما دختر همسایه امون پیک موتوری هست. فکر خاصی نمی کنم 

آنقدر فکرم درگیر زندگی و مشکلات خودم هست که اصلا به اون فکر نمی کنم

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

درد و بلاش بخوره توی سر دختری که نونش از راه تیغیدن دوست پسره و پول تو جیبی میگیره

یکنفرو میشناختم با یه مرد زن دار سالها دوست بود زیرخوابش بود مرده تو سرش هم میزد این صداش درنمیومد میگفت بهش بیا جلوی مهمونهای خارجیم برقص میرقصید چون هر کسی نمیاد برای طرف ماشین بخره خونه بخره ببرتش دبی اینقدر عوضی و بدذات بود که زندگی اینو اون رو خراب میکرد قربون خدابرم یه مرد جلوی پاش نزاشت که بگیرتش خدا لعنت کنه چنین زنهایی رو بخاطر پول هرکاری میکرد 

خداجونم شکرت واسه همه چی

تحسینش میکنم که برای پول تن به بی ابرویی و کارای... نداده و حتی اینکاره نسبتا سخت برای یه خانوم رو داره انجام میده:)

اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن...