2777
2789

رابطه من با شوهرم خیلی عجیب غریب شده ما خیییلی باهم صمیمی بودیم رابطه جنسیه زیاد و....اما از وقتی بچه اومده ما ن پیش هم میخابیم ن باهم میتونیم غذا بخوریم رابطه جنسیمون کم و بی کیفیت اصلأ معاشقه نداریم اما خب تو بچه داری کمکم میکنه بیشتر از قبل ب حرفام گوش میده نمیدونم واقعأ حالم خوب نبست همش احساس میکنم پای کسی وسطه ولی هرچی میگردم هرچی امارشو میگیرم میبینم چیزی نیست دوماهه زایمان کردم بچه رفلاکس و کولیک داره دکتر بهم رزیم سخت داده شدم پوست و استخون چشمام گودرفته شوهرم دیگه مثل قبل نمیچسبه بهم

هیی من بعد اومدن داداشم رابطم با خانواده سرد شد حالا ک ۱۱ سال میگذره هنوزم سرده(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این طبیعیه تا اونجا که خودم تجربه کردم اینجوری شد شوهر منم خداروشکر با هم حرف زدیم تلاش کردیم بعد یکسال عین قبل شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اوایل اره دور بودیم ولی الان دیگ عادت کردیم بهتریم

ولی اندازه اون روزایی ک ففط دوتایی بودیم بهم نزدیک نیستیم که خب طبیعیه بنظرم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم نباید بذاری سرد بشه خب آرایش کن سعی کن لباسای خوب بپوشی پر انرژی باش بچه هم ک اون اوایل اکثرا خوابه و زیاد اذیت نداره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نباید بذاری سرد بشه خب آرایش کن سعی کن لباسای خوب بپوشی پر انرژی باش بچه هم ک اون اوایل اکثرا ...

واقعأ نمیتونم بچم بی نهایت اذیت میکنه دیشب عروسی.بودیم همه انگشت ب دهن مونده بودن ک چرا انقدر این بچه اذیت میکنن

چ حرفیزدین؟؟؟ینی چجوری تلاش کردین

من نشستم جدی باهاش حرف زدم گفتم مثل قبل نیستی رابطمون مثل قبل نیست گفت اره میدونم و ناراحتم و فلان گفت دست خودم نیست وگرنه دوست دارم دیگه رفتیم طب سنتی و یه مشاوره تلفنی با دکتر ارولوژی گرفتیم و اینا یه دمنوش جنسینگ طب سنتی داد و اینا اونارو خورد چیزایی که گفته بودن انجام داد منم اروم اروم باهاش پیش رفتم بهش فشار نیاوردم بعد یکسال رابطه امون از قبل هم بهتر شد انگار مردا پدر میشن به خاطر اون استرس مسئولیت بدنشون دچار تغییرات میشه یه مدت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من نشستم جدی باهاش حرف زدم گفتم مثل قبل نیستی رابطمون مثل قبل نیست گفت اره میدونم و ناراحتم و فلان گ ...

شوهر من انگار از این وضعیت راضیه مثلأ من بچه رو باهزار مصیبت میخابونم ک بستر خلوتمون فراهم شه اون ی بهونه میاره و درمیره یااینکه اصلأ اذیت نمیشه و دنبالش نیست ک بسترش فراهم بشه خیلی ناراحتم امشبم از بیرون اومد خواهرشوهرم گفت وای رو سر شوهرت موی ی زنه بد ی موی خیلی کوتاه سفید دراورد از لای موهای شوعرم ولی خب وقتی بیرون بود مدام ب من زنگ میزد زودم برگشت از اینور من داشتم قربون صدقه پسرم میرفتم باز خواهرشوهرم ب شوهرم گفت دیدی گفتم مریم دیگه دوست نداره بچه جاتو گرفته یا جاریم گفت شوهرت تورو هیجا با خودش نمیبره ینی جوری شده ک دیگه همه فهمیدن

من بچه بغل به دستی به خودم میرسیدم

سردی بینمون پیش نیومد 

با وجود خستگی و بچه داری موهام دائم سشوار داشت

کاهی بچه رو پیش یکی از مامانا میذاشتیم و یا بیرون میرفتیم یا چند ساعتی تو خونه برای خودمون بودیم

مشکل اینه اکثرا بچه دار میشن خودشون و همسرشون و یادشون میره 

عزیزم از دیگران کمک بگیرید و لحظات تنهایی داشته باشید حتی شده دو ساعت 

من مامانم کم‌ مونده بود مسافرتم  بفرستتمون 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
شوهر من انگار از این وضعیت راضیه مثلأ من بچه رو باهزار مصیبت میخابونم ک بستر خلوتمون فراهم شه اون ی ...

نمیدونم شرایط شمارو ولی شوهر منم فرار میکرد طوری شده بود دنبالش میدوییدم اون فرار میکرد😂 بعد دیگه باهاش حرف زدم و اینا و درست شد حالا من فرار میکنم تا حالش جا بیاد😂😂😂