2777
2789
با تمام وجود از خدایی که دوقلو های توی شکممو نگه داشته برات آرزو کردم به آرزوت برسی❤️

وای عزیزم مرسی الهی آمین🥺

ان شاءالله دوقلوهاتو صحیح و سالم بغلت بگیری موفقیاتشون رو ببینی 😍❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی باید علل و عوامل مادی رو هم درست کنی مثلا به ظاهرت برسی تو جامعه باشی اخلاق بدی داری ترک کنی ...

خواستگار هست تفاهم نیست و مورد مناسب نیست

و اختلاف فرهنگی وجود داره

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

تو مفاتیحه؟

اره یه سیرچ هم کنی سریع پیدا میشه تو اینترنت

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
پستم نیومد مگه؟آره برای تو هم دعا کردم ، بهترین همسر دنیا بیاد تو زندگیت و عاشقانه ترین زندگیو داشته ...

مرسی گلم 🌹

منممممم نیستتتت

وقتی بچه های دانشگاه

از دوست پسرای پایشون می گن که مدام کمکشون می کنن که پروژه هاشون و انجام بدن

پایه هستن و اینا غبطه می خورم

حوصله دوست پسر داشتن و ندارم

خواستگارامم اخلاقی متفاوتن

اخرین خواستگارم که قبل عید بود به خاطر اخلاق رد کردم

واقعا تو روحیم تاثیر گذاشته🥲

خواستگار هست تفاهم نیست و مورد مناسب نیستو اختلاف فرهنگی وجود داره

توصیه تربیتی من این که با تفاوت فرهنگی ازدواج نکنی مگه اینکه با گذشت باشی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
نه بابا😂😂😂خداشاهده من مثلا اینجوریم میگم شوهر میخوامبعد بلند نیشم مثلا با یه جنس مخالف چت میکنممی ...

اره والا