2777
2789
عنوان

بشوهرم گفدم بیا سرجات بخواب نیومد

527 بازدید | 15 پست

گف باشه میام حالا رومبل. درازکش بود

هرموقع بحثی کنیم سریع میره جاشو جدا میکنه حالم ازاین اخلاقش بهم میخوره

امشب رفتم گفتم بیا سرحات اینجا نخواب

منو دس ب سرکرد باز رو مبل گزف خوابیذ 

راستش حرصم گرفته منو ضایع کرد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روی ی گل فلفل بریز بهش بده بگو از من دلخور نباش عزیزم دنیا دو روزه عطر مورد علاقتو رو این گل زدم بووووو کنننن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

شوهرا چرا قهر قهرو شدن☹️

یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا می‌ارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر می‌کنی و لبخند می‌زنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار می‌خواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙

بیشتر ببینید

مثلا جدا بخوابه چه اتفاقی میوفته؟

دعوا 

کتک 

فحش 

هیزی 

اعتیاد 

سردی میاره نه جدا خوابیدن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

مثلا جدا بخوابه چه اتفاقی میوفته؟دعوا کتک فحش هیزی اعتیاد سردی میاره نه جدا خوابیدن

همون نترس دعواام زیاذ ذاریم فش و لج و لج بازی

تازه خدب شده بوذیم دوباره بذتر شد

سره این ک هیزی کرده بوذو وفرداشم از ماشین ماریجوانا پیداکردم دیگ بدترشد