2777
2789
عنوان

آخه توی این سن و کنکور دادن عجیبه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 80 پست

والا هیچوقت دیر نیست تو بیمارستان شوهرم اینا یه آقایی هست انترنه ۵۶سالشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همش میگن خودتو مسخره کردی با این درساما نمیدونن وجودمو گذاشتم

من با یکی کلاس میرفتم اونم دقیقا همون تو ۲۸ ساله اومده بود کنکور تجربی بده 

من اول دیدمش گفتم همسن های این دکترا دارن الان چه وقت کنکور دادنه ولی همین ادم تا ۴۰ یه دکتر بشه بازم خوبه.

چون هدفش پزشکی بود میگم و گرنه از پزشکی متنفرم

تینکی وینکی،دیپسی،لالا،پو🌈🔥

دیر نشده.به راهت ادامه بدهاصلا.چه لزومی داره به دیگران بگی.چه میکنی

شوهرم از همه بدتره

غذا درست کردن، خونه مادرشوهر، باید مدام کنارش بشینم

مدام توی خونست

تنهام نمیزاره

بحث های شدید موقع عید میکرد

خانواده خودم و شوهرم خیلی انرژی منفی آنمخصوصا که شوهرم خیلی تحت فشارم میذاره گاهی اوقات

فامیلای ماهم بجز خواهرم،بقیه نهااایت لیسانس داشته باشن

خیلی مسخره میکنن

تا پارسال خیلی ناراحت میشدم،اما الان اصلا اهمیت ندارن

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
پزشکی یا دندون

یکیو میشناسم بعد لینکه فوقشو تو ی رشته دیگه گرفت و جتی سرکار مرتبط ب رشتشم میرفت دوباره کنکور داد و الان تو سن ۳۰ و ۰ند سالگی ترمای آخر پزشکیشو داره میخونه 

اصلا نا امید نشو میخوای پیجشو بدم؟

سنت خیلی هم زیاد نیست بالاخره باید از یه جایی استارت رو زد.منم عاشق درس خوندنم ولی زود ازدواج کردم و دیپلم هم نداشتم با یه بچه رفتم دیپلممو گرفتم الانم با دوتا بچه واسه کنکور سال آینده میخونم.کارام خیلی زیاده دوتا بچه کوچولو واسه همون از الان آروم آروم واسه سال بعد میخونم.۲۱سالمه منم.انشالا اگر قبول بشی این روزا یادت میره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم