2777
2789
عنوان

من واقعا با ازدواجم گند زدم امیدی به اینده ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 124 پست
خب میخوان پسرا برن با دخترای خیابانی بگردن، الان وضع همه همینه، توقعتون زیادتره شما قبول نکنین

واقعا پسر خوبیه بشدت اهل محبت و بااینکه میگم این همه خرج داره من هرچی بگم نه نمیاره و سعی میکنه فراهم کنه اخل سیگار و قلیون ایناهم نیست😭😭😭😭

پسر خوبیه ولی ما کی میتونیم بریم سر خونه زندگیمون میشینم حساب میکنم سرم سوت میکشه

اول زندگی احتیاجاتو تهیه کن بعدش به مرور چیزای فرعی رو بگیر 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط منم همینه با این تفاوت که خونه داریم ولی قسط وام ازدواج و وام مسکن و …. عملا چیزی از حقوق نمیمونه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید
منم همین شرایط رو دارم تازه مال من بابا هم نداره کمکش کنه😃ولی باور کن پسر خوب خیلی کمه من همینکه اخ ...

همسر منم پسر خوبیه اهل دود و دم نیست هرچی بخوام نه نمیگه و کلا سعی میکنه رضایتم رو به دست میاره

برو خداروشکر کن که حداقل اعصاب داره😂 درامدش هم خوبه پدر من با سی سال سابقه درامدش کمتر از بیست تومنه. خرج و مخارج بالاست و تقصیر همسرت نیست که تقصیر خودت هم نیست. اگه میتونین از خانواده ها کمک بگیرید وام هم جور کنید اگه طلا داری هم بفروش چون بعدها میشه طلا خرید ولی داشتن خونه مهمتره. من مادرم همه طلاهاشو فروخت تا بتونن خونه بخرن. تازه بیست سال قبل که همه چی ارزون بود الان که قیمتا فاجعس

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید

خوب عزیزم مگه شرایطش از همین اول ک این بود چرا شما به این چیزا فک نکردی

الان بیشتر جامعه همینطورن 

مگراینکه از خانواده کمکی بشه که معمولا خود خانواده ها هم تو خرج خونه خودشون موندن

شما ناامید نباش توکل کن به خدا 

هوای شوهرتو داشته باش ناامیدشم نکن 

انشالله همه چی کم کم درست میشه

ناامید نباش بلاخره درست میشه❤️

یه مشت بچه مدرسه‌ای پررو ریخته سایت، با کامنتهای چرت و پرت شما رو دلسرد می‌کنن، ولشون کن. الان ازدواج بخوای بکنی شرایط همینه، همه پسرا همینن مگه اونایی که پدرشون حمایت میکنه

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

حسابدار جای پیشرفتم دارم

باید دنبال کار بهتر با حقوق بیشتر بگرده

یا کنارش یه شغل دیگه هم دست و پا کنه

یا بره کاراموزی حسابرس بشه

یا حسابداری مالیاتی یاد بگیره

اینا شنیدم درامدشون خوبه

بهش نق بزن و مجبورش کن

بگو من مرد اهل پبشرفت میخوام و زندگی بخور چ نمیر برای من نیست بترسونش 

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

پول و پس انداز نداشته غلط کرده اومده دختر مردمو ببره بدبخت کنه والا پسرا قبلا یه پول گنده پس انداز د ...

خب ازدواج نکنید مگه اسلحه پشت سرش گذاشتن که با ایشون ازدواج کنه.درضمن پسر پولدار دنبال دختر خوشگل و‌خوش هیکل و‌همه چی تموم میره که وضع مالی خوبی داره