2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خون بیاد لانه گزینی کنسله؟

خون تازه باشه آره ولی دختر عموم خون میومد جریان داشته 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
خون همراه لخته

به نظرم پریوده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید
اگه ادامه دار شد و تایم پریودتم ارهولی اگه خارج از تایمه و زیآد مونده ب پریود نه

تایم پریود باشه ولی کلا دو روز باشه

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
کلا دو روز بود قطع شد

چه رنگی بود دقیقا مثل پریود قرمز بود یا نه 

بیشتر ببینید
تایم پریود باشه ولی کلا دو روز باشه

در حالت کلی اگه خون ریزیت تو پریود زیاده و الان این کمه مقدارش تو هر روز می‌تونه لانه گزینی باشه 

اوصولا دردی ندارع عین پریود و تفاوتای آشکاری داره 

در حالت کلی اگه خون ریزیت تو پریود زیاده و الان این کمه مقدارش تو هر روز می‌تونه لانه گزینی باشه اوص ...

خونریزی 4و5 روزه ولی الان 2روز بود 

اره دل درد نداشتم

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
اره قرمز بود

لانه گزینی نیست 

بیشتر ببینید