2777
2789
عنوان

خیلی بده دختر باشی ولی جذاب خوشگل نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 23 پست
به خاطر این بمیری؟من جایی که حس کنم دارن به چشم دیگه بهم نگاه میکنن نمی‌مونم حتی اگه کارم حیاتی باشه ...

تو زندگی من نیستین ببینین این یه ضعف بزرگ بود برام

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

مرده شور اون خوشگلی ببرن ک برا کار راه انداختن بخای عشوه بیای 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چیزای بی اهمیت رو برای خودت بزرگ نکن خیلیا هستن که حتی رفتار هاشون پسرونس ولی اونکه باید خ ...

پس چرا تا الان کسی خوشش نیومده

تو زندگی من نیستین ببینین این یه ضعف بزرگ بود برام

پس خودت آدم ضعیفی بودی که این مورد رو ضعف بزرگ میدید برای خودت وگرنه تو تاریخ خودمون اگه برگردی هزاران زن وجود داشتن که پایه پای مردا بدون نیاز به ناز و عشوه تاریخ‌سازی کردن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
یعنی زن فقط از بعد جنسی و اغواگری میبنی؟!زن شخصیت داره که دست نیافتی و زیرک ، باهوش باشخصیت فهیم و پ ...

نه ولی عزیزم ولی زیبایی چهره اندام زن عشوه ی زن یه ابشنه می اونه در کنار این ابشنا باشه

نه ولی عزیزم ولی زیبایی چهره اندام زن عشوه ی زن یه ابشنه می اونه در کنار این ابشنا باشه

من هر چی جدی تر و بداخلاق تر بودم بیشتر جذبم میشدن

یا اصلا یه جوری بودم که واقعا مردارو نمیدیدم 

اتفاقا این قضیه برای زندگی زنا شویی خوبه.

ولی واسع تو خیابون بدترین فکر ها رو راجب این خانم بدبخت میکنند 

بدترین تهمت ها 

طوری اگر بدونه از خجالت سرش نمیتونه بالا بگیره 

البته اگر اهل نجابت و‌حیا باشه .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ