2777
2789
عنوان

کارآگاه بازی و آمار دادن

49 بازدید | 6 پست

بچه ها از کجا بفهمم که یه آدم داره آمار من رو به یکی میده؟ 

بنظرتون من خیلی پارانوییدم یا واقعا باید مشکوک بشم 

یه پسریy بود بعد من بهش ویس داده بودم 

فرداش یه پسرهh دیگه( قصد رابطه داستم با این پسر و خوششمون میاد از هم)از محتوای ویس خبر داشت یعنی کلمه به کلمه.( کلمه به کلمه کنایه ای از دقیق بودن اطلاعاتش نیست انگار ویس رو گوش داده بود) بعد اون پسر y به یه بهونه ای با من قطع ارتباط کرد گفت تو پیامهای من رو دیر سین میزنی در حالی که اون اگه نه دقیقه مثلا پیام می‌داد من دقیقا تو همون دقیقه جواب می‌دادم بهش 🤦🏻‍♀️😑 بعد گفتم تو اعصابم رو بهم میزنی دیگه به من پیام نده.

تا اینکه امروز پیام داد به من و 

شروع کرد پرسیدن سوال های شخصی و اینکه کیس جدید پیدا کردی، خوشگله چند سالشه و فلان.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مردا اگه روی کسی غیرت نداشته باشن و نظری بهش نداشته باشن فی خالدون ارتباطشون رو بهم میگن

پسر y که علاقه ای به من نداره رفیق معمولیه می‌خوام بفهمم اون داره آمار من رو به بقیه میده یا نه