2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دیگه تحمل روزه گرفتن ندارم ماه دیده شه پنهان بشه خودشو لوس کنه از پشت ابر بیرون نیاد 

من دیگه نمی دونم و نمی کشم تمام 

عید فردا برا من 🤣

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نصف شبی همه خوابن زدم شبکه یک

اسم برنامه هلاله🤣

هلال عید رو بالای صفحه می زنن این آرم یرنامه اس که پایین زده

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
نصف شبی همه خوابن زدم شبکه یکاسم برنامه هلاله🤣هلال عید رو بالای صفحه می زنن این آرم یرنامه اس که پا ...

واااای😂😂

کل خانواده رو به هم ریختم واسه همه زنگ زدممم🤣🤣🤣

واااای😂😂کل خانواده رو به هم ریختم واسه همه زنگ زدممم🤣🤣🤣

آخ آخ🤣🤣🤣

اگر بود شبکه ۶ دائم زیرنویس می کرد 

منم چون می خواستم نماز عید فطر برم شما که گفتی رفتم همه شبکه ها رو دیدم. 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
من دیگه تحمل روزه گرفتن ندارم ماه دیده شه پنهان بشه خودشو لوس کنه از پشت ابر بیرون نیاد من دیگه نمی ...

😂😂😂دقیقا ما هم تحمل نداریم دیگههه 

حالا ی روز دیگ بگیر😂😂