2777
2789
عنوان

نقی زد ضربتی ضربتی نوش کرد 😂 شری مشکوکه 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 7680 بازدید | 239 پست

اونجا که رحمت و ارسطو و شری قیمتای شهاب سنگو نگاه میکردن میخوندن ، من هنوز تو شوکم واقعا یه شهاب سنگ اونهمه ارزش داره؟؟؟🥲😂

اگه واقعیه دست به‌دعا شم یه شهاب سنگ اندازه کلم تو حیاط فرود بیاد🌚🤣🤣🤣🤣🤣

یه جا خونده بودم اینا میرن شهاب سنگ بفروشن و برن تاجیکستان که نمیتونن و همون مشهد پیش اوس موسی میمونن

اصل داستانشم که میگن نقی میره تاجیکستان ارسطو زن میگیره

اخر من نفهمیدم چی میشه

لبیک یا مهدی🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوچانگ که زن عقدی ارسطو بود تو شناسنامه ارسطو بوده نمیشه شری ندونه

واقعا ؟؟ مگه عقد بودن من فک کردم به ازدواج نرسیده بود

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
👍 ارسطو و شری و رحمت میخوان یجوری سنگو از خونه اونا بردارن که نقی نفهمه بفرشن پولش برای اینا شه

خیلی عصبانی شدم سر این 

مَردی رِ از خونه و مهمونی بیرون کردی میخوای زمینشو از چنگش بگیری پولم میخوای از چنگش در بیاری فی فی جون؟😑

اره ارسطو از بچه دار شدن میگفتولی یه جاهایی از سریال باگ دارهالان مثلا این قسمت نقی گفت بهتاش با نام ...

😂💔حیف شد من دوست داشتم طاهره دختر محمود نقاشو میگرفت.بهتاش نامزدش شاید همون دختر خارجیه است ک فصل۶ نشون میداد باهمن

شایدم میدونسته شهاب سنگ میخوره اینجا اومده بوده اونو بدزده نه اینکه با فامیل دیدار کنه تازه یه تمام سکم گیرش آمد

نیست‌کسی‌!  حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند:                       کاش‌این‌روح‌ شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند️.

عه منم همین تاپیکو زدم آره دقیقا منم مطمینم شری آخرش گندش درمیاد

😍😂🤝

دقیقا سناریو اکثرا فیلم ایرانیا ، ارسطوام که ساده 😂🫠

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
ا من تو یه تاپیک دیگه همینو گفتم مشکوکه

پس همه هم نظریم 🤝🤝

از الان دستشو رو کردیم 😂💪

بیشتر ببینید