2777
2789

زن و مرد جووون ۴ تا ام بچه داشتن تو ۱ سال به طور ناگهانی جفتشون سرطان گرفتن و فوت کردن

بزرگ ترین بچش ۲۵ سالشه 

دو تا دختر 

دو تا پسر 

دخترا ازدواج کردن و یه پا خانمم هستن سره زندگی خودشونن 

الان تو اون خونه فقط دو تا پسراش زندگی میکنن 

نه غذای درست و حسابی نه نظافت خونه درست حسابیع هیچی اکثرا یه چیز حاظری دو ساله درست میکنن میخورن 

یا ابجیشون زیاد زیاد غذا درست میکنه براشون هفته ای یه بار

الان برای پسرشون از من خاستگاری واقعا دو دلم واقعا تو دو راهی ام که چه کنم 

اونا خیلی سختی کشیدن انگار بیشتر زن میخوان بگیرن واسه داداشون که از آب و گل در بیاد موندم!!

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

همسایه ی خالم یه دختری بود 

یه روزی که خانوادش میرن خرید تصادف میکنن و فوت میشن

پدر مادر و برادرش فوت میشن

اونم میره پیش عمش زندگی میکنه

وبراش هر خاستگاری میرفت میگفتن خیلی افسردس

ولی من اعتقاد داشتم بهترین دختر دنیاست واگ پسر بودم باهاش ازدواج میکردم♥️

♥️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو. 

می ری بین افرادی که افسردگی دارن و برای ادامه بقا دارن ازدواج می کنند 

بعد یه عادت غذایی یا بهداشتی اشتباهی دارن که زن و شوهر با هم سرطان گرفتن و فوت شدن

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

چندسالشه خواستگار ؟و داداش کوچیک چندسالشه؟بعد ازدواج داداش بزرگ کوچیکه باید تنها زندگی کنه؟

میگم که ۲۵ سالشه کوچیکه ۱۷ 

درباره اونش نمیدونم حرفی نزدن

نرو. می ری بین افرادی که افسردگی دارن و برای ادامه بقا دارن ازدواج می کنند بعد یه عادت غذایی یا بهدا ...

نه اصلا اونجوری نیستن فامیل بودن تو ژن و خونشون سرطان بود از فامیلاشون 

وگرنه مادرشون نازنین بود خونه زندگیشونم عالیه

نه اصلا اونجوری نیستن فامیل بودن تو ژن و خونشون سرطان بود از فامیلاشون وگرنه مادرشون نازنین بود خونه ...

اگه ژن سرطان تو وجودشون باشه که دیگه بدتر!  

میگم که ۲۵ سالشه کوچیکه ۱۷ درباره اونش نمیدونم حرفی نزدن

یعنی خواهراش بزرگتر از خودشونن؟فکر کردم خواهر بزرگه بیستو پنج سالشه و بزرگترین بچه هست،

نمیدونم قطعا باید صحبت کنید در مورد خیلی موارد مثل موندن برادرش بعد ازدواج پیش شما یا تنها،

بعد بیای باهاش بری حرف بزنی ،ببینی کلا نظرش در مورد ازدواج چیه هدفش در مورد ازدواج چیه،

شما میخوای سر خدا هم کلاه بزاری بالاخره هر کسی یه روزی میمیره حالا ژن باشه ، بهداشت باشه هر چی باشه

بنظرم این کاربر درست میگه

حرفش تلخه ولی حقیقته

همسایه ماهم ارثی سرطان دارن پدره وپسرجوونش بخاطرهمین سرطان فوت کردن

شما میخوای سر خدا هم کلاه بزاری بالاخره هر کسی یه روزی میمیره حالا ژن باشه ، بهداشت باشه هر چی باشه

چه حرفیه! درسته هر مرگی یه دلیل داره ولی خدا هم به آدم عقل داده  چرا وقتی بچه ات می تونه یه ژن سالم داشته باشه و احتمال بیشتری داشته باشه که یه عمر طولانی با بدن سالم داشته باشه بخوام ریسک کنم! 

بنظرم این کاربر درست میگهحرفش تلخه ولی حقیقتههمسایه ماهم ارثی سرطان دارن پدره وپسرجوونش بخاطرهمین سر ...

ما یه فامیلمون سرطان کیسه صفرا گرفت و فوت کرد دکتر گفت احتمال اینکه بقیه خواهر و برادرها هم بگیرن زیاد هست دیگه اونها هم هر بار دارن می رن چکاپ!   قسمت ناراحت کننده قضیه هم این بود که فهمیدن خواهر بزرگترشون هم ۱۱ سال پیش به خاطر همین سرطان فوت شده! (گفته بودن سرطان داره ولی اون زمان دیگه دقیق نگفته بودن چه سرطانی)