2777
2789

من اول مرغم سرخ میکنم با حرارت کم ک توی اب خودش بپز بعد سرخ بشه 

بعدا سیر پیاز فلفل دلمه هویج و رب سرخ میکنم با 1 لیوان اب و ادویه مرغ میزارم داخلش تا جا بیوفته

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امشب درست کردم 

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو با ادویه تفت میدم 

بعد مرغ رو میریزم 

بعد که پخت میذارم توی روغن داغ 

یه مقدار ریخت و‌پاش روغن داره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه مرغ رو اول میندازم تو اب بپزه

البته نه کاااامل که طعم مرغ اب پز بگیره!

با پیاز و زرچوبه و نمک تو اب میذارم در حد ۲۰ دقیقه اینا قل بخوره

بعد قشنگ سرخ میکنم

و در اخر هم سسش رو درست میکنم اضافه میکنم درش و میبندم که جا بیافته


میخوای دستورچلومرغ زعفرونی بهت بگم که مجلسی هست

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
من همیشه مرغ رو اول میندازم تو اب بپزهالبته نه کاااامل که طعم مرغ اب پز بگیره!با پیاز و زرچوبه و نمک ...

من یکباراینجور پختم . ابش رو دور ریختم بعد حس کردم گوشت مرغ خشک هست و بی اب 

خدا کافیست 

بگو عزیزم

اول مرغ رویک ساعت میزاری توآب نمک،بعدبافلفل سیاه زدچوبه زنجبیل طعم دارمیکنی نیم ساعت بمونه بعدسرخ میکنی  توروغ،پیازداغ وبعدسیرله شده وهویج ویدونه لیموعمانیٌ به مرغهااضافه میکنی زعفران میزنی وآب جوش میزری بپزه نیم ساعت آخرنمک ویکم گلاب بهش میزنی یه بادرست کنی بااین روش دعام میکنی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
اول مرغ رویک ساعت میزاری توآب نمک،بعدبافلفل سیاه زدچوبه زنجبیل طعم دارمیکنی نیم ساعت بمونه بعدسرخ می ...

گلاب واقعا خوب میشه داخلش؟ از یه نفر دیگه ام شنیدم ولی میترسم برا مهمون امتحان کنم

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779

تاپیک های به روز شده

2792
داغ ترین های تاپیک های امروز