2777
2789
عنوان

پیراپزشک ناراحت و دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 55 پست
من کارم همیشه با جراح هاست

اتاق عملی ؟ یا پرستار 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

پزشک ها بیمارها

بله عزیزم محیط بیمارستان واقعا بده، به خاطر جو بد پرسنل. بی احترامی بیمارها بازم قابل چشم پوشی هست ولی پرسنل خیلی سخته.

اگه میخوای ادامه بدی باید گوشهات را ببندی، اگه شغل بهتری سراغ داری برو سر اون کار. خود پزشکش هم حرف میشنوه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم شرایط کاری سخته ولی اینکه بعد شیفت گریه کنی اصلا طبیعی نیست بخشت یا محل کارت رو عوض کن عزیزم س ...

ن عزیزم فک میکنی عادی نیس

واقعا محیط بیمارستان خیلی متشنجه

گریش فقط بخاطر این نیس ک مثلا ی کارفرما بهش گفته اینو بذار راست ن چپ

وقتی ساعتها تو ی محیط متشنج شیفتی و از پزشک تا بیمار و همراهش باهات بدرفتاری میکنن ظرفیتت پرمیشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
عزیز دلممم.منم پرستارم ۱۳ بدر شیفتم .بخشمونم افتضاحه از الان غصه ۱۳ میخورم همه دور هم جمعن ولی من شی ...

شوهر منم ۱۲ ام شیفته 

شما ایام نوروز مرخصی بودین؟ 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

اره من چون غیر بومی هستم یه ۶ روز یه ۴ روز مرخصی بودم .ولی بقیه همکارام فقط ۶ روز .البته من تحویل سا ...

خیلی سخته شغلتون 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

عزیز دلممم.منم پرستارم ۱۳ بدر شیفتم .بخشمونم افتضاحه از الان غصه ۱۳ میخورم همه دور هم جمعن ولی من شی ...

عزیزم میشه بپرسم دریافتی تون چقدره؟ چند سال سابقه دارین و چه شهری هستین؟

خودم دانشجو ام از کسایی هم که میشناسم راستش روم نمیشه بپرسم

عزیزم ان شاءالله خلوت باشه و شیفت خوبی داشته باشی ، میدونم درکت می کنم ،منم اکثر مراسمات مختلف شیفت بودم

عزیزم میشه بپرسم دریافتی تون چقدره؟ چند سال سابقه دارین و چه شهری هستین؟خودم دانشجو ام از کسایی هم ک ...

کم الان ۱۴ دریافتیمه با ۶ سال سابقه .از این ماه ۲۰ درصد افزایش حقوق داریم که به ۱۶ میرسه

عزیزم ان شاءالله خلوت باشه و شیفت خوبی داشته باشی ، میدونم درکت می کنم ،منم اکثر مراسمات مختلف شیفت ...

یلدا و تولد بچه م هم شیفت بودم . ولی خدا رو شکر همکارای خوبی دارم .قبلا یه جا دیگه بودم همکارام بدجنس بودن .بعد از هر شیفت گریه میکردم . مترون و هدنرس بدی هم داشتیم

کم الان ۱۴ دریافتیمه با ۶ سال سابقه .از این ماه ۲۰ درصد افزایش حقوق داریم که به ۱۶ میرسه

با اضاف کار و کارانه و عائله مندی ۱۴؟