2777
2789
عنوان

یعنی ناپدریم بهم چشم داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 67 پست
این مدلی نشون میداد میشه لطفا بگی کدوم کارش بد بوده که شما شک کردی

چند سالته؟

همه کارهای این اقا منظور دار بوده یعنی واقعا اینقدر خام و ناپخته ای؟

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
شما مگه نگفتین ک چشم وگوش شون ذل زدن ها و زدن حرفای بی ربط داشتن؟ خب این نشانه ها فک میکنید ادما سال ...

قربونت برم من ۱۸ سالمه باورت میشه هنوزم شک دارم و فکر میکنم من شاید حساسم 

ایه چیز دیگم یادم افتاد داشتم بند کفش مامانمو میبستم مامانم بلند گفت چرا اینجوری میکنی بعد با مامانم بد حرف زد که این چه لحنه حرف زدنته 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۸ سالمه بخدا هنوزم نمیدونم همش میگم شاید من اشتباه میکنم

نه برو خداروشکر کن رابطشون تموم شده وگرنه ممکن بود ابروت رو سرش از دست بدی

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خودت خیلی عااالی درکت بالاست نیاز نیست کسی دستور بده بهت . یا نسخه بهت بده

الان حوصله اینو ندارم برادر شمارو قانع کنم که 

چرا باید دروغ بگم آخه 

آخه ماهمش پیش مامانم بودیم یا داییم وقتی اونا نفهمیدن از من چه توقعی داری 

پول طلارم به مامانم داده بود به مامانم کفته بود بهش پول عمل میدم 

اون نفهمیده من از کجام بفهمم فکر کردم چون پدرمو میخواد اینکارارو کنه 

۱۸ سالمه بخدا هنوزم نمیدونم همش میگم شاید من اشتباه میکنم

اینجور موضوع ها شناخت ها میشه خیلی مهم هست از پشت گوشی بفکر حلش نباش اول حضوری پیش سه تا مشاور خانواده برین هرکدومشون یک جلسه مبلغی هم نمیشه اینجور مواقعه ها خانما که آسیب کمتر داشته باشین پیش حضوری سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسی

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
الان حوصله اینو ندارم برادر شمارو قانع کنم که چرا باید دروغ بگم آخه آخه ماهمش پیش مامانم بودیم یا دا ...

من مگه چی گفتم من اصلا نگفتم دروغ میگین . اتفاقا خیلی رو راست هستین.

میگم خودتون فهمیدیم ماجرا چیه . بهتر متوجه شدین همین.

عزیزدلم این مردبهتوچشم داره ومطمین باش باتوتنها بشه کاری از دستت برنمیاد ازش دوری کن اینو کسی بهت می ...

این آقا یزد خیلی میره میاد 

بعد قبل از اینکه جداشن به مامانم گفته بود بیایین باهم بریم

گفته بود تو و دخترخالت هوایی برین ما با ماشین میاییم یعنی من و اون و بقیه