2777
2789
عنوان

همسایمون بچمو برد پاشو داغون کرد چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 76 پست

وای بچه ۸ماهه رو که نباید بدی دست کسی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

یه عروسک بخر صبح اومد بده دستشون بگو با این بازی کنید!!!

من بچمو دست پدرشوهرمم نمیدادم چون بد بازی میکرد باهاش هیجا نمیزاشتم بمونه تا این سن 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به حدی این خانواده بهم خوبی کردن رودربایستی دارم باهاشون حالا فردا چی بگم ناراحت نشه اصلا که دی ...

خوبی کردنشون چه ربطی به دخترت داره؟انقد ادم پدوفیل زیاده که نمیشه از چهرشون تشخیص داد اگه ازار جنسی به بچت برسونن چی؟اگه خدای نکرده دستش پاش در بره نفهمن بهت نگن اونجوری جوش بخوره چی؟و هزااااار اگه دیگه

بزار ناراحت بشه

بگو شوهرم گفته بچرو دست کسی بدی برو دیگه برنگرد خونه

شما عقل نداری بچت و میدی دست همسایه مگه نمیبینی چقد میگن بچه رو جایی تنها نذارین به عهدی اعتماد نکنین خدایی شوهرت تا الان از وسط نصفت نکرده خیلی مرد بوده فردا اومدن بگو شرمنده همسرم دیگه اجازه نمیدن بچه رو بدم دست کسی عقلت کجاست زن حسابی حتی دختر ۷ سالتم تنها نذار جایی بره 😤

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چطور ممکنه؟!!!!!!! مگه آدم بچه نوزادشو میده ببرن باش بازی کنن؟!!!!!!! هزار بلا سرش میارن. بزن تو دهنشون تازه میپرسی چی بگم ناراحت نشن؟ به درک که بشن. ضربه مغزی بشه ، چلاق بشه اصلا تجاوز بشه بهش تو مقصر صد در صدی

رد کن بگو داره دندون در میاره و درد داره و بی قراره یا اینکه مریضه یا اینکه بگو مهمون دارم یا خوابه این چهار تا بهانه رو دو هفته بیار دیگه پاشون رو ببر 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

ببین به حدی این خانواده بهم خوبی کردن رودربایستی دارم باهاشون حالا فردا چی بگم ناراحت نشه اصلا که دی ...

خنگی چیزی هستی

سلامتی بچه ات مهم تره یا ناراحتی یه مشت ابله که عقلشون نمیرسه بچه اسباب بازی نیست

بزار ناراحت شه

انقدر ناراحت شه جونش بالا بیاد

شما عقل نداری بچت و میدی دست همسایه مگه نمیبینی چقد میگن بچه رو جایی تنها نذارین به عهدی اعتماد نکنی ...

آدمای مورد اعتماد و خوبی هستن ولی آخه خودشون باید حالیشون باشه از ۷ صبح مزاحمم میشن ، اصلا دیگه نمیدم ببره شوهرم گفت می‌کشمت بدی ببره

بگو تازه یاد گرفته سرپا واسته نگرانم بیوفته من خیلی وسواسی ام روش

وسواس بود روش بچه رو میداد دستشون 😒😒😒

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

فکر میکردم از من بی زبون تر وجود نداره تا اینکه تو رو دیدم! 

چون خوبی کرده بچتو ببره ناقص کنه؟؟؟؟بدبخت بچت!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰