2777
2789
عنوان

خانواده شوهرتون چجور آدمایی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدرشوهرم متنفرم نکبت توروم برگشت گفت توخرابی؟امیدوارم روزخوش نبینه به خاطرتهمتش تاصبح قرآن بغلم بودگ ...

زیاد تحویلش نگرفتی؟

گفت که گفت..با گفتن اون تو خراب میشی؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
پدرشوهرم متنفرم نکبت توروم برگشت گفت توخرابی؟امیدوارم روزخوش نبینه به خاطرتهمتش تاصبح قرآن بغلم بودگ ...

اخی چ بد چقد بی شخصیت تاوان پس میده نگران نباش دیر زود داره ولی سوخت سوز تداره

واه به نظرم کلا دختر خواهر شوهرت و زیادی رو نده بهش که بیاد خونت الان ۱۵ سالشه اینقده پرچونه و پر رویه وای به حال اینکه بزرگتر بشه یکبار قشنگ بشورش بذار کنار دختره بی ادب و در مورد برادرشوهرهای خاله زنک هم ترجیحا رسمی باش باهاشون 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چون خودت پرازانرژی مثبت وعشقی جانم

شما لطف دارید❤️❤️❤️❤️❤️

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

از خيلي جهات دقيقا مثل خونواده خودمن

همه دكتر مهندسن 

منتهي خيلي مردسالارن

برعكس ما كه كلا زن سالاريم

نميتونم بگم بدن يا خوبن، ولي نساختم باهاشون و هرگز دوستشون نداشتم و ندارم و ديگه هم جدا شدم و نمي بينمشون

كلا سه تا بردار داره شوهرم و يك خواهر كه سالهاست فوت شده

ولي اين سه تا برادر خيلي شوهرم رو مانيپوليرن ميكردن

مثلا هر چي كه زنشون سرشون آورده بود رو به اين ميگفتن حواست باشم اينم اينكارو نكنه!!! كلا از روز اول ذهن اينو خيلي مسموم كردن و اينم چون آنچنان از روي عشق ازدواج نكرده بود زود تحت تاثير قرار ميگرفت و از روز اول زندگي مون تلخ بود تا روزي كه از اين خونه رفت 

حالا خودشون نوكر زناشونن ها

ولي اين شوهر الاغِ من…..

همینقدر که برای سفر چندروزه به خونه مامانم کلی نقشه چید درنهایت گفت مادرشوهرم اومده به خوابش گفته تا ...

یعنی چی؟تا ۱۳ این دنیاست بعد بیاد سرمزارش؟؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چی بگم بچه هام که دوست دارن

مهم بچه هاته بقیه برن ب درک مگه اشبز مخصوصشونی 

اون ۱۵ساله دیگه بچه نیست که بگیم بچه ۴یا۵ ساله است نفهمیده چیزی گفته اون پیش ی مادر بی فرهنگ بزرگ شده که یادش نداده تشکر کنه و ب بزرگتر حرفای گنده تراز دهنش نزنه توباید میگفتی باب میل بچه هام درست کردم توبدغذایی باید مامانت بفکرت میبود