2777
2789

بخدا نمیتونم توصیف کنم چخبره خونشون .....شلوغ پولوق یه دوتا دارن اتاق تمیز میکنن یکی هی میره هی میاد وای خدا فقط میدونه چقد معذبم تقریبا بیست ساعت تو ماشین بودم و بشدت خسته ام اینا عربی حرف میزنن و من حتی یه کلمه متوجه نمیشم....یکی شون داره میره خواستگاری یکی مادرش مریض داره میره بیمارستان یکی داره جارو برقی میکشه 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

حرم رفتی التماس دعا

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا 

فیض ببر و یکم دیگه تحمل کن و فردا برو زیارت 

و البته مواظب باش 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                                                                                                                     حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

بیشتر ببینید
واقعا چه فکری کردین رفتین خونه ی عرب عراقی ؟😣😣😣

خب خیلی تماس گرفتن توی واتساپ با شوهرررم انقد اصرار کردن

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت