یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی...این آهنگی که تو کل عمرم خوندمش و توی تمام گوشی هایی که داشتم بوده...
ای عروس آرزوهام دلم با ی دنیا عشقققق تقدیم تو باد تقدیم تو...به عشق خود رسیدم در این صبح سپیدم میون همه گل ها گل عشق تو چیدم..الهی که عزیزم ی شب بی تو نباشه...بمون با من همیشه که ممنون خدا شم
خدا در سختترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت میکنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمیترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما میپنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم