2777
2789
حالا که دقت میکنم بشینه زانو غوغا کنه چه سمی بود🤣🤣

خب همین دیگه چرا باید روی زانوش بشنه غوغا به پا کن کنه تازه بعدشم بیاد ناز و کرشمه دل مَرده ام بشه چشمه چشمه 

حالا وای وای وای وای 😂😂

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه ازت بدم نیاد پیشم نیا عروسک

بهونه گیر اخمو، عروسک بی نمک  💔🙁

نمیدونم چرا اون زمان از موزیک ویدیوش یکم میترسیدم   

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون می نویسم و اون خوابه

یه نامه .....مرحوم مرتضی پاشایی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون می نویسم و اون خوابهیه نامه .....مرحوم مرتضی پاشایی

روز بعد خاکسپاری مرتضی پاشایی  تو سرویس مدرسه اهنگشو پلی کرده بودیم همه با هم عر میزدیم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دیگه ازت بدم نیاد پیشم نیا عروسکبهونه گیر اخمو، عروسک بی نمک 💔🙁نمیدونم چرا اون زمان از موزیک ویدی ...

من از موزیک ویدئو غم دنیارو بی خیال  غصه فردارو بیخیا ل میترسیدم نکه ترسناک باشه میترسیدم یکی بیاد ببینم دارم نگا میکنم🤣🤣

عمر گران می‌گذرد خواهی نخواهی...این آهنگی که تو کل عمرم خوندمش و توی تمام گوشی هایی که داشتم بوده...

ای عروس آرزوهام دلم با ی دنیا عشقققق تقدیم تو باد تقدیم تو...به عشق خود رسیدم در این صبح سپیدم میون همه گل ها گل عشق تو چیدم..الهی که عزیزم ی شب بی تو نباشه...بمون با من همیشه که ممنون خدا شم

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓