2777
2789
روزگار بدیه گنجشگ قناری شده تخته چوب خیابان برام بخاری شده... جناب سروان ولم کو ای وقت شو کمینم آمدم ...

مه دزد نیستم به مولا مه امدم عشق بازی 

بخاطره عاشقی کی رفته پیشه قاضی 

دزد او وره دیواره دل منه دزدیده 

زده تو گوش دلوم دیه پسش نمیده 

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن تولد مرگمو برای تو زیر آب می گیرم .....

دنیا دیگه مثل تو نداره نه داره نه میتونه بیاره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی

محسن چاووشی یه اهنگ داشت مادره مرده بود باباهه میخواست زن بگیره گلای یاس تو باغچه 😅 من رو برگه متنشو نوشته بودم تو مدرسه تو کیفم داشتم اسکلی بودم بخدا🤣

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

تیتراژ پایانی سریال هم خیلی تو مغزم تکرار میشه مثل 

باور نمیکنم این تو خود تویی.....این تو که از خودش بیخود شده تویی....باور نمیکنم عشق منی هنوز ...گاهی به قلب من سر میزنی هنوز...

این از تیتراژ  پایانی اون سریالی بود که زیبا بروفه بهش خیانت شد اسم سریال یادم نیست من خیلی کوچیک بودم اون موقع 

و

اونی که مدعی بود عاشقتههه....تو رو تو فاصله ها تنها گذاشت ...بی‌خبر رفت ووو.... اینم خیلی میاد تو ذهنم برای سریال پرپرواز

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓
نشنیدم ولی علتش چی بوده کشتنش؟

داستان از این قرار بوده ک مهرداد اومده بود ایران نامزد کنه ولی نامزدیش بهم میخوره پدر نامزد سابق مهردادو میدزده وقتی خبر دار میشه ک ثروت چند میلیارد داره این آقا 

گروگان میگیره مهرداد رو درخواست پول میکنن ولی چون مهرداد اونا رو دیده بود واوناهم میترسیدن ک لوشون بده مهرداد رو ب قتل میرسونن 

مهرداد اومده بود ایران ک از طریق اسپرم اهدایی صاحب ۲۰فرزند بشه بخاطر ثروتش ک وارث داشته باشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃