2777
2789

ولی در کنار اینا ترانه آهای صدای گیتار فریدون آسرایی برام یادآور خاطرات خوب دوران دانشگاهم بود تو مراسم جشنی که تو سالن آمفی تئاتر دانشگاهمون برگزار شد اولین بار  این ترانه رو شنیدم و هنوزم بعد اینهمه سال با شنیدنش حالم خوب میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپش تپش وای ازتپش وای ازدل دیونه دارم میرم سرقرار ای دل نگیربهونه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
ولی در کنار اینا ترانه آهای صدای گیتار فریدون آسرایی برام یادآور خاطرات خوب دوران دانشگاهم بود تو مر ...

با این اهنگ مسدونی چند نفر عاشق شدن کات کردن با خدا نگهدار آخرش اشکها ریختن

۱-شَل لاله شَله لا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نمی تونم بنویسمش خخخخ

۲- ماهی ها اشک می ریزن چک ،چک، چک، تو برکه 😆

۳-شیرین شیرینا او او خانم خانما او او😂😂

۴-یه مرغ نازی داشتم خوب نگهش نداشتم 🥲

۵-دیگه ازت بدم میاد عروسک ، عروسک بی نمک 😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نه اقایون خانوما یکیتون به من سریع بگه که این خانومه که با ما جوره یه کمکی از ما دوره موهاش طلایی و ...

همونیکه خیلی نایسه عمرا سرکوچه وایسته

راه میره آسته آسته

شما چی میگین قبوله؟

یادش بخیر برا سال 87 بود ترم یک کارشناسی بودم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟