2777
2789
خب چی میگه بگو بگم برات

نمیدونم بخدا 

گمونم یه چیزیشو میکنه تو ناموس طرف بذار گوگل کنم بفرستم برات

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بیشتر ببینید
یکی از دوستام چنتاشو ترجمه کرد من پاره بودم یکیشون دقیق یادم نیست درباره سینه های درشت خانومه بود � ...

ای خدا ابرو نمیزارن واسه ادم....بعد دوستای فارسی چیزی میان هی میگن بگو اهنگه چی میگه...اخه من چجوری بگم ی مرد 40 ساله داره از اندام سفید همسایه 14 ساله میگه(:

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باش باش

شیتدم و ناموس

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بیشتر ببینید

تو میدی سلام فقط با ی کلام ....🤦🤭🤭

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
بیشتر ببینید
نگا کن من هنوز کابوسشو میبینم الان اشکین دو صفر ۹۸ زده ختنه کامل کرده تغییر جنسیت داده پیجش اوپد اکس ...

هیییی یادش بخیر ، چه روزایی بود، الان که زندگی متاهلی و بچه داری همه این چیزا رو حذف کرد از زندگیم. اتفاقا تاپیکت باعث شد برم سرچشون کنم و گوش کنم و تجدید خاطره بشه، ممنون عزیزم بابت حال خوبی که منتقل کردی♥️😘

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه آهنگ بود عمرمو مدیون توام سیلوانا عاشق و مجنون توام سیلوانا

وای صداش😂

بیشتر ببینید