2777
2789

من برات بیس میزنم 

تا تورو برقصونم 

توهم برام ناز می‌کنی 

منم برات بیس میزنم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاااشقش بودم که 🥴😪🤦🤣😂

عه ببخشید عزیزم 🤦🏼‍♀️🤷واقعا؟ روز عروسیم یکی از ماشینایی که اومده بود مثلا دنبال ماشینمون، تا اخر صدای ضبطش رو بالا برده بود و اینو کذاشته بود، فکر کن تو سکوت جنگل این صدا پخش میشد و میپیچید و دل و روده منم همراهش می‌چرخید 😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره ازین رمانای نوهشتیاااا وای یه تاپیک با این عنوان بزنم 🤣🤣

اگر زدی تگم کن اون تاپیک خوندن داره🤣🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

یه سیگاری گاری گاری گاری گاری بوم بوم 

چیکااااااار کردی با دلم وااااااای 

تق تق اومدم درو وا کنمو وا کردم یکی منو بوس کرد؟از کجا؟ازنوک پا تاگردن 

سوسن خانوم چشم عسلی میخوام بیام خواستگاری نگو نه نمیشه

چه بدنی داری سمیه 

سر زنگ مدرسه میگم این درسا بسه بیا بریم بخونه و دل به دلدار برسه

خانوم دکتر آینده🌱🚫🚫🚫لطفا جایی که نگفتم نظر بده نظر نده سایت عمومی نظرمو گفتم مشکل داری بهت زور اومد هم دخالت نکن ....جز استارتر ریپلای نزنید🚫🚫🚫🚫