2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم آفت جونهه متن این اهنگ منو یاد داستانای نی نی سایت میندازهدوست پسرم اینطوریه اونطوریه ولی چه کنم ...

😂😂😂💔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

توی یه رمان خوندمم

شوخی؟ آهنگش خیلی باحال و شاده گوش کن🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
حالم بده بابا احوالم بده فیستو کارتونی دیدم صورتتو نایلونی دیدم ، فکر کنم سم تر از این ترانه کسی نسا ...

من عاااشقش بودم که 🥴😪🤦🤣😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

دوس دختر من بیسته قیافش مثل آرتیسته قلبم داره وایمیسته دوس دختر من 

دوس دختر من بامزه است رقصش آره کشنده است حالا با هم دست 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
دوس دختر من بیسته قیافش مثل آرتیسته قلبم داره وایمیسته دوس دختر من دوس دختر من بامزه است رقصش آره کش ...

یه اهنگ دیگه از همین اقایه بود اسم ۵۰۰ تا دخترو میگفت بعد میگفت میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنمم