2777
2789
ای بابا دلمو غم برداشت

لامصب روی یک کلیپی بود با بلوتوث رد و بدل میشد 

دختره تو چشاش اسید میریزه بعد پسره که دوس پسرش بوده عاشقش بوده میره جف چشاشو میده به دختره دخترم تا چشاش خوب میشه میبینه پسره کوره ولش میکنه☹ افسردگی میگرفتی با کلیپش😢😂

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محض رضای حاجرو خودمه تو گل می پلکونوم ، ته لیته لی ته لیتو😂🤣🤣🤣🤣

💃💃💃ریییینگ دِلییییییی😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

زمستون خدا سرده دمش گرم ....

آمدم خونتون برای خواستگاری آمدم قلبما بدم به یادگاری.....

آهای فریاد فریاد عزیزم داره میاد....

نمره بیست کلاسا نمیخوام....

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓
لامصب روی یک کلیپی بود با بلوتوث رد و بدل میشد دختره تو چشاش اسید میریزه بعد پسره که دوس پسرش بوده ع ...

اره همون موقع ها بود که اون کلیپ غمگین جومونگم در اومده بود دورانی داشتیم خدایی

چرا

نشنیدی؟ ؟؟؟مهرداد آسمانی  رو آسمانی کردن ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
ولی عجیب بود اگه بگم راز دلم رو توهم کنارم نمبمونی آیا اون راز چه بود ناصر چه رازی در سینه خود داشت ...

صداش پلی شد تو مغزم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ولی عجیب بود اگه بگم راز دلم رو توهم کنارم نمبمونی آیا اون راز چه بود ناصر چه رازی در سینه خود داشت ...

آره خیلی از ماها یه رازی داریم که اگه بدونن....خدا رحمتش کنه آهنگاش آرامش محضه مخصوصا نازتکه