2777
2789

۲۲ سالمه ی تار موی سفید داشتم برداشتم اینک از وسط قیچی کردم از ریشه ن هااا

از وسط 

الان نگا کردم با دقت 

۲ تا دیگه اضافه شده توروخدااااابگین کجا برم ک بیشتر از این نشههه 

خاهش میکنم ازتونن چیکار کنم چ دکتری برم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هرچی بهش فکرکنی بدتره حساسیت نشون نده الان بیشتر جوونا موهاشون داره زودتر از موعد رو به سفیدی میره من خودم از بیست و‌پنج سالگی موهام شروع کرد به سفید شدن بیشترش ژنتیکی هستش و‌البته از اضطراب و افسردگی هم هست که مال من از اضطراب شد

وسواس نباش

من یه تار مو سفیدم می‌ریزه غصه میخورم و میرم تو هوای آزاد میندازمش بیرون 😁🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
میدونم بخدا میدونم ولی رفیقام خم سنام ندارن من تازه ۲۲ سالمه بخدا مامان بابام بعد ۴۰ سالگی موهاشون س ...

نه 

من همکلاسیم ۱۵ سالشه و حدودا ۱۰ تار موی سفید داره خودمم ۱ یا ۲ تا دارم خواهرم  هم هم سن شما بیشتر از شما داره 

کلا ارثه و شرایط محیطی و همون ژنتیکی که گفتم مثل غذاهای هورمونی آب و هوا شامپو ها و ژل های مو استرس و اضطراب خواب نامنظم ، خاله کوچیکم  ده سال پیش اینطوری شد ۲۳ سالش بود اون موقع 

الان هم دختر خالم که اونم الان ۲۰ سالش شده 

پسر دایی مادرم  هم اینطوری شد یعنی قشنگ ۳۳ سالش که شد موهاش سفید شد ولی خودش میگه خوشگل و کراش شده و واقعا هم شد 😂😂🤦🏻عین قرمه سبزی جا افتاد 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

توروخدا بگو چیکار کنم ک بیشتر نشهه

سیگار نکش 

ساعت خوابت و بیداریت رو منظم کن 

موهات رو رنگ نکن یا زیاد اتو مو و سشوار استفاده نکن 

ویتامین B12، B6، ویتامین D و ویتامین E رو از داروخانه بگیر و با توجه به دستورشون مصرف کن 

سبک زندگی و به خصوص خود خوراکی رو درست کن پروتئین حتما باید جز وعده های غذاییت باشه مثل مرغ و تخم مرغ و گوشت و ماهی برای امگا ۳ 

میوه هم هر روز بخور چون ویتامین های بدنت رو طبیعی تامین می‌کنه 

مشروبات الکلی ممنوع 

استرس هم خیلی موثره که بهتره کنترلش کنی چون توی زندگی روزمره ما هست و کنترلش یه مهارته و باید یادش گرفت 

بعد دیگه عرضم به حضورت شامپو هایی که غلیظه ترکیبات شون رو زیاد استفاده نکن ببین برو داروخانه بگو شامپو مناسب نوزاد و نینی می‌خوام انقدر شامپو هاش خوبه و سبکه و خوشبو اصلا صفا می‌کنی 

بعد روغن گیاهی هم استفاده کن مثل رزماری و میخک و آب برنج 

اگر میخوای میتونی موهات رو حنا بزاری تا موهات تقویت بشه اگر خواستی رنگ نگیره تا نیم ساعت بزار روی سرت باشه و هی تا نیم ساعت اول چک کن که رنگ نگیره و سریع بشور موهات رو 

بعد دیگه اصلا موهای سفید رو نکن میتونی کوتاهشون کنی ولی درشون نیار تا بیشتر نشن 

آها ببین یه ازمایش هورمون بده شاید اصلا هورمون هات بهم خورده یا اینکه برو عکس تیرویید بگیر شاید مشکل از تیرویید باشه و دارو بدن حل بشه و خوب بشی 🌹 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

سیگار نکش ساعت خوابت و بیداریت رو منظم کن موهات رو رنگ نکن یا زیاد اتو مو و سشوار استفاده نکن ویتامی ...

فداتشم 

قربون دستات بشم ک اینهم برام تایپ کردی 

خدا برات جبران کنه قربونت برممم 

من بعد عید دارم میرم آزمایش چکاپ و سونو بدم از شکم 

بعد دوماه دیگ هم میرم آزمایش هورمونی. چون هورمونی خون زیاد میگیرن خیلی میترسم من لاغرم 

امیدوارم بتونم جلوی سفید شدنشونو بگیرمم 

بازم روشی بود بهم بگو توروخداااا

فداتشم قربون دستات بشم ک اینهم برام تایپ کردی خدا برات جبران کنه قربونت برممم من بعد عید دارم میرم آ ...

سلامت باشی 

نه امیدوارم نتیجه بده و بهتر بشی گلی🥺

سونو که میری بگو تیرویید هم یه چکی بکنه برات 

خون هم کم میگیرن نگران نباش سریع تموم میشه