2777
2789
عنوان

کم مونده بود بزن بزن شه

223 بازدید | 16 پست

من یه دوستی دارم الان۱۴ساله دوستیم 

یک ساله حس میکنم زودرنج شده و  فکر میکنه خیلی داناست و بیشتر میدونه و ممکنه یهو یچیز بگم نظر بدم یهو بزنه تو برجک ادم که یعنی تو بلد نیستی)دوستمه چیزی نمیکم وگرنه میریدم بهش)! قبلا اینجوری نبود

شاید چون سنش رفته بالا ۳۸ساله و مجرده دچار افسردگی شده

منم حوصله نازکشیدن ندارم از کسی

چند روز پیش شب بهش زنگ زدم جواب نداد

پیام داد مهمونی بودم نشنیدم زنگ زدی منم گفتم اشکال نداره و میخاستم حالتو بپرسم

پس فرداش زنگ زد ظهر، من خواب بودم

بیدار شدم خواهرم پشت بندش زنگ زدم 

اصلا تماس بی پاسخ این دوستم رو من ندیدم

(۱۲ظهر زنگ زده بود ده دقیقه بعدش پیام داده که تو چرا جواب ندادی!) با این مضمون👇🏼

زنگ زدی پریشب من نفهمیدم و نمیشد بعدش زنگ بزنم بهت پیام دادم. وگرنه من اگه تماسی و جواب ندم حتما بعدش زنگ میزنم که جواب ندادی تو

.

(فکر کردم داره از من دلجویی میکنه تعجب کردم چون من اصلا زودرنج نیستم سر یه تماس!) منم بهش پیام دادم فدا سرت جواب ندادی خوب ادم گاهی کار داره دیگه 

شب شد دیدم پیامم رو هنوز جواب نداد

پیغام دادم که پیامهای من برات میاد؟؟؟

گفت اره چرا ظهر زنگ زدم تو جواب ندادی!

منم گفنم زنگ نزدی که

گفت چرا

رفتم تماس هارو دیدم متوجه شدم ۲بار زنگ زده بود

بهش گفتم خواب بودم متوجه نشدم اصلا زنگ زدی

بعد نوشت اکی

این اکی یعنی قهر و من دلخورم!

تعجب میکنم یعنی دوست من بعد۱۴سال اخلاق من رو نمیدونه

الکی الکی ناراحتی و چالش ایجاد کرده

حوصله ناز کشیدم از کسی ندارم و این ناراحتیش از نظرم مسخرست

حالا بگین کی مقصره

هیچکدوم مقصر نيستيد فقط از هم ناراحت شدید

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنده خدا دچار مشکلات روحیه

درکش کن زیاد پا رو دومش نزار خودش خوب میشه باهاش سازش کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
بنده خدا دچار مشکلات روحیهدرکش کن زیاد پا رو دومش نزار خودش خوب میشه باهاش سازش کن

بنظرم ما مسعول مشکلات روحی بقیه نیستیم و هرکس‌باید خودش رو کنترل کنه

من خودم کلی‌مشکل دارم

از نظر منم ناراحتیش مسخره است گاهی ادم زنگ میزنه به دوستاش و دلشون نمیخواد جواب بدن و اصلا هم اشکالی ...

بابا من حواب میدم

ولی چون خواب بودم و بعدش چندتا تماس داشتک اصلا متوجه نشدم

چیزی ک تا الان بهم ثابت شده اینکه دوست کلا چیز بدرد بخوری نیست.... چقدرم لوسه... اه. چیزی نشده ک

بدردبخور که هست

ولی‌متقابله محبت

چیزی‌بدهکار نیستم که مثلا بخام منت کسی رو بکشم که بمونه

بنظرم ما مسعول مشکلات روحی بقیه نیستیم و هرکس‌باید خودش رو کنترل کنهمن خودم کلی‌مشکل دارم

دوستته نه بقیه اینو یادت باشه شاید جز تو کسیو نداشته باشه درکش کنه 

البته اگه اخلاقش اینه همیشه اینطور بوده که قهوه ایش کن 

ولی اگه تازه اینطور شده فقط بفهمش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
دوستته نه بقیه اینو یادت باشه شاید جز تو کسیو نداشته باشه درکش کنه البته اگه اخلاقش اینه همیشه اینطو ...

یکساله اینجوریه 

چندبار بحثمون شده و من پا پیش گذاشتم

اما دیگه حوصله بحث مسخره باهاش رو ندارم

دیکه دلم نمیخاد وقتی مقصر نیستم چیزی رو توضیح بدم و بگم ارههههه توام ناراحت شدی حتما!!!

یکساله اینجوریه چندبار بحثمون شده و من پا پیش گذاشتماما دیگه حوصله بحث مسخره باهاش رو ندارمدیکه دلم ...

رابطتت رو کم باهاش ولی قبلش باهاش جرف بزن بپرس دلیلی داره اینطور رفتاری میکنی

نسبت به حرفی که زد شما تصمیم بگیر چی کار کنی

بالخره شمام آدمین ناراحت میشید اونم باید درک کنه

بیشتر ببینید
بدردبخور که هستولی‌متقابله محبتچیزی‌بدهکار نیستم که مثلا بخام منت کسی رو بکشم که بمونه

دقیقا متقابله. من ک ب هرکی خوبی کردم لیاقت نداشتن. خب توام مثل خودش رفتار کن..آینه ی خودش باش.تو ک کاری نکردی بری منت کشی یا معذرت‌خواهی 

رابطتت رو کم باهاش ولی قبلش باهاش جرف بزن بپرس دلیلی داره اینطور رفتاری میکنینسبت به حرفی که زد شما ...

قبلا پرسیدم 

گفتم تو زودرنج شدی و بیش از حد حساس

بهش برخورد که رو من عیب میذاری