2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه خواهرم بودم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 92 پست

از رو ظاهر نمیشه قضاوت کرد جاریم از روزی که عقد کرد کلا دوبار مارودعوت کرد تو ۶سال زندگی ازهولم مادرش گفت دخترم حق تدارک کار خونه بکنه تا الانم هیچکاری نکرده ظرفشویی ولباسشویی حتی ظرف نمیزاره توش همش شوهرش یه بار شوهرش گفت غذا درست کن رفت خونه باباش دیگه همون شد کارخونه کردن یا مادرشوهرم غذا می‌پزد براش یا شوهرش غذا از سرکارش میاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو ظاهر نمیشه قضاوت کرد جاریم از روزی که عقد کرد کلا دوبار مارودعوت کرد تو ۶سال زندگی ازهولم مادر ...

ولی چون شوهرش جلو بقیه کار نمیکنه همه میگن چقدر جاریم کاریه درصورتیکه همه میدونن برادرشوهر همه کار میکنه ولی انکار زبونشون قفله هیچی نمیگن

بیشتر مردا جلو دیگران کار میکنن زیاد خودتو درگیر نکن احتنال زیاد قبل اینکه شما برید دعوا کردن خواهرت ...

نه بابا ، کلا کاریه ‌.. نزدیک ۲۰ ساله عروسی کردن همیشه همینجوری بوده 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
همه چی مگه کمک کردنه؟؟؟؟به خدا نیستشوهر من مثل کلفت تو خونه کار می‌کنه. جلوی مهمون که اوفففف اصلا نم ...

وای دقیقا شوهر خواهرشوهر من

همیشه تیکه میندازه به اشپزی و خونه داری خانمش

و همه کارارو خودش میکنه اصلا زنشو قبول نداره...

واقعا مردی که کار نمیکنه اینقدر هم تحقیر و گیر نمیده که

اتفاقا تو خانواده ی ما زنها خیلی کم خرجن !!!فکر کن یه کوله پشتی میخواستم برای مسافرتم بخرم مامانم دع ...

اشتباه میکنی 

زنی که خرج داره ارج داره 

هر چی نیاز داری با بهترین کیفیت بخر 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خب وقتی همسرت کمک‌حال نیست، خودآزاری داشتی بچه‌دار شدی؟ می‌خوای خودتو از بین ببری؟!

گفتم که ... اولش میخواستم طلاق بگیرم بعد همه از جمله مشاور و نی نی سایتیا گفتن طلاق نگیر 

بعد منم همیشه بچه دوست داشتم ، خانوادم میگفتن اگه الان بچه نداری تو بچه دار شدن به مشکل میخوری و ... 

دقیقامنم از نزدیک دیدمشوهر خواهرشوهر من همین مدلهخواهرشوهرم کلا خیلی ارومه و هرکاریش خیلییی طول میکش ...

نمیدونم فیلم ملی رو دیده باشی اگ یادتون باشه شوهر خواهرشوهرملی هم کلی کار میکرد مثل برده پذیرایی میکرد ولی خانمش تو فاز خیانت بود البته منظورم ابن نیست خواهر ایشون خیانت میکنه میگم یعنی برعکس این آدما بیشتر بقیه مشکل دارن فقط جلو بقیه بروز نمیدن

عزیزم من هنوز تجربه تاهل ندارم، شایدم حق باشماس ولی میتونین کمکی بگیرین مثلا ی روز درهفته برا تمیز ک ...

منم بچه ندارم

هر دو هفته هم یه نفر میاد خونه رو تمیز می کنه ولی دوست دارم مرد هم توی خونه کار کنه و بدونه که کار خونه سخت و حوصله سر بر هست

گفتم که ... اولش میخواستم طلاق بگیرم بعد همه از جمله مشاور و نی نی سایتیا گفتن طلاق نگیر بعد منم همی ...

خب تو اگه خودت به یه نتیجه‌ای برسی نباید که به خاطر حرف بقیه منصرف شی. نی‌نی‌ سایتیا که هیچی ولی مشاور معتبر هم صرفا نقش راهنما رو داره، تصمیم‌گیری با خودته. اگه نگران بچه‌دار شدن بودی می‌تونستی به روش‌هایی مثل فریز تخمک و... فکر کنی. این‌که بدون ایجاد شرایط مناسب و صرفا از ترس بچه‌دار نشدن، بچه‌ای رو وارد این دنیا کنی، خودخواهی و ظلم به اون بچه اس. به هر حال امیدوارم همه چی درست بشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
شاید یک درهزار مرد اینطوری باشه غصه نخور بعدم از گل زندگیشون خبر نداری ک ظاهر زندگیه هیچکسی رو با با ...

آفرین چقدر حرفش قشنگ بود 😊❤️

اره درسته خواهرم هم مشکلاتی داره که من ندارم

مثلا اون با خانواده شوهرش مشکل داره و واقعنم اونا اذیتش کردن تا جاییکه مریضش کردن ولی خانواده شوهر من واقعا خوبن 

ولی مقصر مشکلاتش شوهرش نبود و اون کلا آدم خوبیه !!! 

شما تو زندگی اونایی که فکر میکنی زندگیش خوبه ؟ یادمه یکی از آشناهامون شوهرش همه کار چ تو خونه چ بیرو ...

واقعا ؟ چرا جدا شدن ؟ تو میدونی مشکلشون چی بود ؟ 

اتفاقا شوهر منم اوایل عقد انقدر باهام خوب بود که همه میگفتن من خوشبخت ترین دختر دنیام 😄 

ولی تو همون عقد میخواستم جداشم !!!

اسی ببین ب شوهرت با دعوا نگومثلا شب موقع خواب بهش بگو (اسمشو صدابزن)بگو مثلا خستم میشع ظرفارو بشوری ...

اتفاقا چند شب پیش واااقعا خسته بودم و گفتم نمیتونم ظرف بشوزم و گفت فردا ظرفا رو بشور ... 

ولی این راهکار یه وقتا جواب میده ، ممنون از راهنماییت 😊🌹