دو سه روزه یبوست دارم . از یکشنبه داشتن ولی بعد خوب شد بعد دوباره شروع شد . داروخانه نمیتونم برم . کلیه ، معده ، پهلو، همش درد می کنه . خیلی گشنمه ولی میترسم چیزی بخورم بد باشه براش . چیکار کنم ؟؟ تروخدا راه حل بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب وقتی خوب شده بودی دوباره یبوست شدی چه خوردی خوب شدی ؟ فک کنم یه چیزی میخوری که دوباره یبوست میشی بفهمی چیه دیگه نخور ..اگه بگیری یمدت هر ازگاهی دچارش میشی خیلی بد ..من که همش آب ولرم و روغن زیتون میخورم
خیلی ها گفتن سناسنا نخورید خوب نیست پرزهای روده رو از بین می بره یکی از اشناهامون مرتب استفاده می کر ...
من خوردم خود دکتر داد..واسه چندروز هیچ عوارضی نداره ..به من ۳۰ تا داد ..تو ماه رمضان ..ایشون باید هفتگی مثلا دوتا سه تا .نه که هر روز ..چه خبر هرروز ..جز سنا هر چی دیگه هم مداوم بخوری خوب نیست
همون 30 تا هم زیاده چون همون سی لاکس و... هم میگن روده رو تنبل می کنه
من خوردم تا حالا ..ولی خوب من هرشب نبوده ..مشکلی م پیش نیومد برام ..الان خونه دارم ولی تا جایی که میتونم سمت قرص و دارو اینا نمیرم ..سمت خوراکیای طبیعی روغن زیتون .لواشک اینا